Όλα τα Halloween Events που μπορείτε να παίξετε αυτές τις ημέρες!

0
50

Το Halloween 2021 έρχεται σύντομα και στο πνεύμα αυτού, διάφορες εταιρίες προσφέρουν θεματικά events στα παιχνίδια τους, με special modes, customization items κτλπ, ώστε να σας βάλουν στο σωστό Mood.

Ας δούμε τι μπορείτε να παίξετε αυτές τις μέρες:

The Haunting of Call of Duty: Warzone

Όπως μας ενημέρωσε η Activision, το Halloween event του Call of Duty: Warzone, θα ονομάζεται The Haunting και θα έρθει το διάστημα 19 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου. Περισσότερα θα ανακοινωθούν στις 18 Οκτωβρίου αλλά όσοι πιστοί, αρχίστε να ετοιμάζεστε!

Monsters Within Apex Legends

Το Monster Within Halloween event επιστρέφει στον Battle Royale τίτλο της Respawn Entertainment. To event θα λάβει χώρα το διάστημα 12 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου και εκτός των θεματικών cosmetics, θα φέρει ένα νέο map και ένα limited-time event.

O νέος χάρτης ονομάζεται Encore και θα φέρει πίσω το χαρακτηριστικό στο οποίο οι πεσμένοι παίκτες μπορούν να επιστρέφουν ”από τις σκιές τους και μπορούν να συνεχίσουν να πολεμούν βοηθώντας τους συμπαίκτες τους όσες φορές και εάν χρειαστεί μέχρι να σκοτωθεί και ο τελευταίος.

Fortnitemares

Φυσικά, και το Halloween έρχεται και στον κόσμο του Fortnite με το Fortnitemares το οποίο τρέχει ήδη από τις 5 Οκτωβρίου και θα τελειώσει τη 1η Νοεμβρίου. Eννοείται, έχουμε νέα skins ενώ στο πλαίσιο αυτό προστέθηκε και ο Rick Grimes, ως playable χαρακτήρας, ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής από The Walking Dead.

Νέα όπλα, νέο limited time event καθώς και νέα challenges είναι αυτά τα οποία θα συναντήσετε.

To Halloween στο PUBG

Το Halloween έρχεται και στο PUBG, το οποίο θα τρέξει σε τρεις γύρους. Ο πρώτος γύρος τρέχει από τις 6 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Οκτωβρίου και έχει το όνομα Wicked Halloween.

Το δεύτερο θα ονομάζεται Halloween’s Last Survivor και τέλος το τρίτο Fresh Hoods X PUBG. Και τα τρία events θα έχουν θεματικά challenges με διάφορες ανταμοιβές ενώ υπάρχει και ο απαραίτητος στολισμός σε συγκεκριμένο map του παιχνιδιού.

Οverwatch Halloween Terror

Και η Blizzard στο mood Halloween και φυσικά το Overwatch, το οποίο επιστρέφει με το Halloween Terror event. Η διεξαγωγή του θα λάβει χώρα, το διάστημα 12 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου και φυσικά θα φέρει ως είθισται θεματικά Halloween skins, διάφορα rewards από challenges και ακόμη περισσότερα.

Rainbow Six Siege: Doktor’s Curse

Το Doktor’s Curse Event επιστρέφει στο Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, το διάστημα 12 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου.

Tο ”Doktor’s Curse Event” μας καλεί στη στοιχειωμένη έπαυλη του DOC, ο οποίος έχει μετατρέψει το κλασσικό map ”Theme Park” σε μία έπαυλη, εντός της οποίας γίνονται απάνθρωπα πειράματα.

Όσον αφορά το gameplay, έχουμε ένα 5v5 Hide and Seek. Από τη μία οι επιθετικοί εξοπλίζονται μόνο με βαριοπούλες καθώς και ιδιότητες που αφορούν το scan (όπως του Lion, Pulse και Jackal). Από την άλλοι οι αμυντικοί εξοπλίζονται μόνο με τα gadgets τους αλλά έχουν και μία extra ιδιότητα, με την οποία μπορούν και εξαφανίζονται δίχως να μπορούν οι επιθετικοί να τους δουν (σύνολο τρεις φορές μπορεί να επιτευχθεί).

Νικητές προκύπτουν εάν οι επιθετικοί ”κοπανήσουν” τους επιθετικούς και τους εξοντώσουν μέσα σε 2 λεπτά και αντίστοιχα οι αμυντικοί νικούν εάν καταφέρουν και επιβιώσουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείψουν και τα θεματικά cosmetics, όπως skins όπλων, uniforms, μάσκες και άλλα. Για φέτος δε, η ποικιλία έχει μεγαλώσει με νέες προσθήκες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.