Το Winters’ Expansion του Resident Evil Village θα κλείσει την ιστορία της οικογένειας Winters

353

Το Shadows of Rose DLC του Resident Evil Village, θα αποτελέσει το κεφάλαιο το οποίο θα δώσει την ”τελευταία πράξη” για την οικογένεια Winters, δήλωσε η Capcom.

Ο director του τίτλου Kento Kinoshita μίλησε στο IGN, ανέφερε πως δημιούργησε το συγκεκριμένο DLC ώστε να ολοκληρώσει το έπος της οικογένειας Winters.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι στα επερχόμενα παιχνίδια, μάλλον θα γνωρίσουμε νέους χαρακτήρες ή θα επαναφέρουν πίσω παλαιότερα πρόσωπα, από τίτλους που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν.

Να θυμίσουμε πως η πρώτη μας επαφή με την οικογένεια Winters ήταν το 2017 με το Resident Evil 7: biohazard όπου ο πρωταγωνιστής μας, Ethan Winters πάλεψε ενάντια της οικογένειας Baker για να σώσει την γυναίκα του Mia, από τα χέρια τους.

Η ιστορία συνεχίστηκε για το ζευγάρι το 2021 με το Resident Evil Village, στο οποίο θα γνωρίσουμε και την νεογέννητη κόρη τους Rose, η οποία στην αποτελεί το βασικό σημείο πλοκής για ολόκληρο το παιχνίδι. Έπειτα το τραγικό τέλος του Ethan στο Village, η προσθήκη του Shadows of Rose θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να πάρουν τον ρόλο της πλέον έφηβης κόρης του Ethan, Rose η οποία χρησιμοποιεί στην ουσία τις δυνάμεις που απέκτησε από τον ”megamycete” προς όφελός της προκειμένουν να μάθει όλα τα ”κενά” σημεία που υπήρξαν όσον αφορά τα γεγονότα που οδήγησαν τον πατέρα της, στο τέλος του.

Το Winters’ Expansion, θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου όπως και το Resident Evil Village Cold Edition, το οποίο στην ουσία θα εμπεριέχει το Resident Evil Village, το Winters’s Expansion καθώς και το Resident Evil Re: Verse.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.