Το ”Ricochet” είναι το νέο anti-cheat εργαλείο που θα χρησιμοποιεί το CoD: Vanguard και Warzone

322

Όπως μας είχε ανακοινώσει χθες, η Activision αποκάλυψε και επίσημα το νέο anti-cheat εργαλείο που θα χρησιμοποιήσει στα Call of Duty: Vanguard και Warzone έχοντας ως σκοπό να απομακρύνει τους hackers από το παιχνίδι.

”Το Ricochet όπως ονομάζεται, αποτελεί ένα ισχυρό σύστημα καταπολέμησης εξαπάτησης που υποστηρίζεται από μία ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που επικεντρώνονται στης καταπολέμηση του αθέμιτου παιχνιδιού” αναφέρει η Activision.

To συγκεκριμένο εργαλείο θα χρησιμοποιεί kernel level monitors (οθόνες σε επίπεδο πυρήνα), οι οποίες θα απαιτούνται από όποιον επιθυμεί να παίξει την PC έκδοση του Call of Duty: Warzone, η οποία είναι και η πλατφόρμα η οποία υποφέρει περισσότερο στο θέμα cheating.

Αυτό το εργαλείο, θα ελέγχει το λογισμικό και τις εφαρμογές που θα επιχειρούν να αλληλεπιδράσουν και να χειριστούν το Call of Duty Warzone.

Το Kernel-level access στον υπολογιστή δεν είναι κάτι το οποίο θα αγκαλιάσουν οι ”λάτρεις” της ιδιωτικής ζωής αλλά οι προγραμματιστές λένε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι ενεργοποιημένο μόνο όταν τρέχει το παιχνίδι.

Για να δούμε εάν η συγκεκριμένη μέθοδος θα δουλέψει αυτή τη φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.