Το Google Stadia θα είναι “γρηγορότερο και με καλύτερη ανταπόκριση” από τις κονσόλες και τα PC!

0
442

Η νέα cloud gaming υπηρεσία της Google είναι έτοιμη να ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα και έχουμε νέες δηλώσεις που έρχονται να ταρακουνήσουν τα νερά.

Παραθέτουμε τις δηλώσεις του Madj Bakar, αντιπροέδρου του project στο περιοδικό Edge, μέσα από τις οποίες μας υπόσχονται ότι το Stadia σε 1-2 χρόνια θα μπορεί να τρέχει τα παιχνίδια καλύτερα από τις κονσόλες και τα PC μας – ανεξάρτητα από το πόση ισχύ έχουν.

Βλέπουμε λοιπόν ότι είναι μια υπόσχεση για το μέλλον, καθώς κανένας από το στρατόπεδο της Google δεν λέει πως η ταχύτητα και το επίπεδο ανταπόκρισης θα φτάσουν αυτά τα σημεία από την πρώτη μέρα. Ακόμα ένα άκρως ενδιαφέρον σημείο από αυτές τις δηλώσεις είναι ένα concept που η Google ονομάζει “Negative Latency”, δηλαδή “Αρνητική καθυστέρηση” σύμφωνα με το Google translate.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, η Google θα εφαρμόζει διάφορα μικρά κολπάκια για να δώσει όσο περισσότερο δυνατόν την αίσθηση στους παίκτες πως αν και παίζουν ένα παιχνίδι στο cloud, δεν υπάρχει ουσιαστική καθυστέρηση.

Για όσους διαβάζουν την είδηση αυτή την στιγμή και σκέφτονται time-travel, κερδίσατε! Το Stadia θα προσπαθεί να προβλέψει ποια κουμπιά θα πατήσετε ώστε να έχει ήδη φορτωμένα τα απαραίτητα frames σε περίπτωση που η πρόβλεψη όντως επαληθευθεί. Άρα σε πάρα πολύ απλουστευμένους όρους, το Stadia θα φορτώνει το παιχνίδι πριν από τον παίκτη.

Aυτό από μόνο του δημιουργεί αρκετές απορίες σχετικά με το τι θα γίνει σε παιχνίδια που έχουν πιο γρήγορο ρυθμό αλλά αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει μιας και υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για το Stadia και το πως μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον του gaming. Εμείς πάντως εδώ θα είμαστε να μεταδίδουμε όλα τα νέα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.