Ο Logan Paul ξόδεψε $3.5 εκατομμύρια σε ”μαϊμού” κάρτες Pokémon

602

Οι περισσότεροι γνωρίζετε φυσικά τον Logan Paul, έναν από τους πιο μεγάλους και γνωστούς YouTubers-Influencers στον κόσμο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βέβαια έχει στραφεί στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στο boxing.

Ο γνωστός influencer λοιπόν έπεσε θύμα απάτης ξοδεύοντας $3.5 εκατομμύρια σε κάρτες Pokémon, οι οποίες αποδείχτηκαν μαϊμού.

Πιο συγκεκριμένα ο Paul, προέβη στην αγορά 11 κουτιών με υποτιθέμενες αυθεντικές κάρτες Pokémon, οι οποίες μάλιστα ήταν και 1st edition!

Μέσω ενός video που τράβηξε, έδειξε όλη τη διαδικασία που ακολούθησε ώστε να διαπιστώσει εάν όντως είναι αυθεντικές. Οι κάρτες αγοράστηκαν από σχετικό μαγαζί μέσω ίντερνετ το οποίο ανέφερε ότι είναι και οι μοναδικές που υπάρχουν τον πλανήτη.

Ο Paul, ταξίδεψε μέχρι το Σικάγο και βρήκε έναν ειδικό άνθρωπο για να πιστοποιήσει ότι όντως πρόκειται για αυθεντικές κάρτες αλλά δυστυχώς, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε μιας και οι κάρτες ήταν προφανώς μαϊμού.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

”Η υπόθεση είναι γ$@$#$@# τρελή. Και είναι κακό. Και μόλις έκαψα 3.5 εκατομμύρια δολάρια”.

Μας γ$@$@#ν. Αυτό έγινε”.

Πολλοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία στημένη υπόθεση, πράγμα το οποίο έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν ο γνωστός influencer. Ακολουθεί το σχετικό video παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.