Η Sony ετοιμάζει το PS5 Pro και θα έρθει σύντομα!!! (ΦΗΜΗ)

419

Ο πασίγνωστος insider Tom Henderson, χτυπάει για ακόμη μία φορά και μέσω του site του, Insider Gaming, μας αποκαλύπτει μερικές πικάντικες πληροφορίες, που αφορούν το στρατόπεδο της Sony και του PlayStation.

Όπως αναφέρει, η Sony, βρίσκεται στην διαδικασία παραγωγής ενός πιο ισχυρού PlayStation 5, το οποίο στην παρούσα φάση αναμένεται να έρθει στα τέλη του 2024! Το ρεπορτάζ συνεχίζει, αναφέροντας πως παράλληλα η Sony ετοιμάζει και ένα φρέσκο PS5 μοντέλο, το οποίο από άποψη hardware, θα είναι ακριβώς το ίδιο με το PS5 που έχουμε τώρα, απλά η βασική διαφορά θα είναι, πως το νέο θα φέρει και αποσπώμενο οδηγό οπτικών μέσων. Αυτό αναμένεται να μας έρθει μέσα στο 2023, και η Sony με αυτό θέλει στην ουσία, να μειώσει το κόστος κατασκευής και αποστολής των δύο βασικών μοντέλων που βρίσκονται τώρα στην αγορά (digital και το βασικό που δέχεται δισκάκια), των οποίων η παραγωγή θα σταματήσει όταν κυκλοφορήσει το νέο αυτό μοντέλο, μιας και οι παίκτες πλέον θα έχουν επιλογή, για το εάν θέλουν να τοποθετήσουν ή όχι μέσο ανάγνωσης δίσκων.

Τέλος, το ρεπορτάζ του Insider Gaming, αναφέρει πως η επόμενη γενιά PlayStation, δηλαδή το PlayStation 6, είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα έρθει πριν το 2028.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.