Η CD Project Red ανακοίνωσε το όραμα της για το μέλλον – Νέα παιχνίδια Witcher και Cyberpunk καθώς και το ολόφρεσκο IP ”Hadar”

357

Η CD Projekt Red με μία ανακοίνωσε γνωστοποίησε όλα τα μελλοντικά της σχέδια και τι πρόκειται να δούμε στο μέλλον από αυτή.

Πιο αναλυτικά ανέφερε:

-Το Orion είναι η κωδική ονομασία για το επόμενο παιχνίδι Cyberpunk μας, το οποίο θα προχωρήσει το franchise του Cyberpunk και θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες αυτού του σκοτεινού μελλοντικού σύμπαντος.

-Το Polaris είναι η κωδική ονομασία για το επόμενο επεισόδιο της σειράς παιχνιδιών The Witcher, το οποίο πρόσφατα ανακοινώσαμε ότι βρίσκεται σε προπαραγωγή. Είναι η αρχή ενός νέου έπος: στοχεύουμε να κυκλοφορήσουμε δύο ακόμη παιχνίδια Witcher μετά το Polaris, δημιουργώντας μια νέα τριλογία AAA RPG.

-Το Canis Majoris είναι ένα πλήρες παιχνίδι Witcher, ξεχωριστό από το νέο έπος του Witcher που ξεκινά με το Polaris. Θα αναπτυχθεί από ένα εξωτερικό στούντιο με επικεφαλής έμπειρους προγραμματιστές που έχουν δουλέψει σε παλαιότερα παιχνίδια Witcher.

Το Sirius είναι μια κωδική ονομασία για το παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την The Molasses Flood, που διαδραματίζεται στο σύμπαν του The Witcher και δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της CDPR. Θα διαφέρει από τις προηγούμενες παραγωγές μας, προσφέροντας παιχνίδι για πολλούς παίκτες (multiplayer), παρέα με μία εμπειρία για έναν παίκτη, που περιλαμβάνει campaign με αποστολές story. 

Το Hadar είναι μια κωδική ονομασία για ένα τρίτο, εντελώς ξεχωριστό IP, που δημιουργήθηκε από την αρχή στη CDPR. Το έργο βρίσκεται στα πρώτα στάδια της δημιουργικής διαδικασίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αναπτύσσουμε κανένα παιχνίδι ακόμα, αλλά εργαζόμαστε αποκλειστικά στη βάση για αυτό το νέο περιβάλλον.

Μάλιστα η εταιρία δημοσίευσε και ένα full strategy update video το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.