Η κομψή σειρά V5 της AOC τώρα επεκτείνεται σε οθόνες εξοπλισμένες με USB-C και Webcam!

365

Η AOC, ειδικός στις οθόνες, ανακοινώνει τρεις νέες οθόνες πολλαπλών χρήσεων της σειράς V5, που απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μαθητές, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σχολική περίοδος. Και τα τρία μεγέθη οθονών (24″/60.4 εκ. 24V5CW, 27″/68.6 εκ. Q27V5CW και 34″/86.4 εκ. ultrawide CU34V5CW) διαθέτουν ενσωματωμένη webcam 2 MP με υποστήριξη Windows Hello για εύκολη πρόσβαση και αυξημένη ασφάλεια, ενώ παράλληλα πληρούν τις σημερινές απαιτήσεις για βιντεοκλήσεις και τηλεδιασκέψεις. Τα μοντέλα 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο της σειράς V5, είναι λεπτές οθόνες με ευέλικτη συνδεσιμότητα USB-C, που προσφέρουν παροχή ισχύος 65 W για φόρτιση και τροφοδοσία σε laptop ή tablets με ένα μόνον καλώδιο, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν το σήμα της οθόνης

Μοντέρνο design

Σε αντίθεση με τις ογκώδεις, βαρετές οθόνες, το design της σειράς V5 φέρνει μια ανάλαφρη, σύγχρονη εμφάνιση στον χώρο εργασίας και στο σπίτι. Οι οθόνες διαθέτουν σχεδίαση τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο, λεπτή φάσα στήριξης στην κάτω πλευρά και μια λεπτή (12,1χιλ.) και εργονομική βάση ρυθμιζόμενου ύψους. Γι’ αυτό, η σειρά V5 υπογραμμίζει την κομψή διακόσμηση ενός χώρου.

Ευελιξία σε πολλά επίπεδα

Τα νέα μοντέλα V5CW ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη σειρά V5 με τη 2 MP webcam και την υποστήριξη Windows Hello. Φυσικά, η webcam έχει γίνει απαραίτητη στον σημερινό κόσμο των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης: οι βιντεοδιασκέψεις και τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν έρθει για να μείνουν. Τα V5CW δίνουν τη λύση προσφέροντας πολλά παραπάνω απ’ όσα κανείς περιμένει από μια webcam. Χάρη στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου των Windows Hello οι χρήστες των Windows μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα μαθημάτων απλά κοιτώντας την κάμερα, χωρίς την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης, βελτιώνοντας την ασφάλεια του συστήματος και την ευχρηστία του. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πλήρη γκάμα των all-in-one λύσεων της AOC με ενσωματωμένη κάμερα για τηλεδιασκέψεις, πατήστε εδώ.

 

Εκτός από την αναγκαιότητα των webcam, η ευελιξία στην εργασία και τη διδασκαλία είναι βασικό στοιχείο της καθημερινότητας. Είναι όλο και πιο συνηθισμένο, κάποιες μέρες της εβδομάδας, να εργάζεται κανείς σε laptop στο γραφείο ή το πανεπιστήμιο, και τις υπόλοιπες στο σπίτι.  Το ενσωματωμένο USB 3.2 4 θυρών και η συνδεσιμότητα USB-C της σειράς V5, επιτρέπουν την απρόσκοπτη μετάβαση στο οικιακό γραφείο με μία μόνο, εύκολη κίνηση: απλά συνδέοντας τον φορητό υπολογιστή με ένα καλώδιο USB-C. Ο φορητός υπολογιστής θα τροφοδοτείται και θα φορτίζεται (έως 65 W), η οθόνη του laptop μπορεί να επεκταθεί ή να αντικατοπτριστεί στην άλλη οθόνη και ο φορητός υπολογιστής θα έχει πρόσβαση με USB hub σε περιφερειακές συσκευές. Ένα καθαρό και τακτικό γραφείο είναι πλέον εύκολα εφικτό χάρη στην ευελιξία που προσφέρει η συνδεσιμότητα USB-C της σειράς V5.

Πλούσια γραφικά από 24″ σε 34″

Η 34’’ ultrawide CU34V5CW προσφέρει τη μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης χάρη στο κυρτό VA panel, του οποίου η καμπυλότητα 1500R βελτιώνει την ορατότητα προς τις άκρες και αυξάνει τη βύθιση σε παιχνίδια και ταινίες. Μια ευκρινής και λεπτομερής ανάλυση UWQHD (3440x1440 pixels) αξιοποιεί το μεγαλύτερο μέρος του οριζόντιου τμήματος, επιτρέποντας στην οθόνη να προβάλει 3 με 4 παράθυρα δίπλα-δίπλα.

Η CU34V5CW είναι μια εξαιρετική πολυχρηστική οθόνη για δουλειά και παιχνίδι. Προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην εκτέλεση συγχρόνως πολλών εργασιών σε σύγκριση με τα μοντέλα 16:9, εμφανίζοντας περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα, η πραγματική διαφορά φαίνεται όμως στο gaming. Με βαθιά και πλούσια αναλογία αντίθεσης 3000:1 και κινηματογραφική αναλογία διαστάσεων 21:9, η παρακολούθηση ταινιών στη συγκεκριμένη οθόνη γίνεται απόλαυση, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 100 Hz, η υποστήριξη AMD FreeSync και ο χαμηλός χρόνος απόκρισης (1 ms MPRT, 4 ms GtG) υποδεικνύουν την ικανότητα της CU34V5CW να προσφέρει υψηλής ποιότητας gaming. H CU34V5CW ακόμα υποστηρίζει τους τρόπους λειτουργίας Picture-in-Picture (PiP) και Picture-by-Picture (PbP) για ταυτόχρονη εμφάνιση δύο παραθύρων.

Η 27’’ Q27V5CW διαθέτει ένα IPS panel με ανάλυση QHD (2560x1440), προσφέροντας την ιδανική πυκνότητα pixel σε αυτό το μέγεθος. Ο ρυθμός ανανέωσης 75 Hz παρουσιάζει βελτίωση στην ευκρίνεια κίνησης συγκριτικά με τα μοντέλα με ρυθμό 60 Hz, καθώς και ευρείες οπτικές γωνίες (178°/178°) και χρωματική ακρίβεια (126% sRGB, 105% AdobeRGB, 98% DCI-P3).

Για μικρότερα γραφεία, ταιριάζουν καλύτερα οι μικρότερες οθόνες  24″ 24V5CW. Προσφέρουν όλη τη λειτουργικότητα των μεγαλύτερων αδερφών τους σε μικρότερο μέγεθος 24 ιντσών αφού διαθέτουν ζωντανό IPS panel με πλούσια και ακριβή χρώματα, ανάλυση FHD (1920x1080) και ρυθμό ανανέωσης 75 Hz. Καθώς είναι η πιο προσιτό από αυτή την ομάδα των οθονών, η 24V5CW προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική στις οθόνες φορητών υπολογιστών. Αποτελεί, επίσης, μια εξαιρετική ιδέα δώρου για φίλους και οικογένεια!

Και στα τρία μοντέλα οι βάσεις είναι εργονομικές ρυθμιζόμενου ύψους κλίσης, περιστροφής, καθώς και κατακόρυφης περιστροφής προσανατολισμού (90°) για τα μοντέλα των 24’’ και των 27’’, ώστε να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Η επιλογή στήριξης VESA και στα τρία μοντέλα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία σε περίπτωση ρύθμισης πολλαπλών οθονών. Και τα τρία μοντέλα είναι εξοπλισμένα με διανομέα USB 3.2 τεσσάρων θυρών, προσφέροντας υψηλή ταχύτητα στις συνδεδεμένες συσκευές, όπως μονάδες USB, ή ως πρόσθετες θύρες USB για τη σύνδεση άλλων περιφερειακών, όπως πληκτρολόγιο και ποντίκι. Εξοπλισμένα με ηχεία 2x 5W, και τα τρία μοντέλα διασφαλίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σταθμοί τηλεδιάσκεψης.

Η AOC 24V5CW, Q27V5CW και η CU34V5CW θα είναι διαθέσιμες από τον Αύγουστο 2022, στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:

24V5CW: 319

Q27V5CW: 429

CU34V5CW: 609

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.