Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το Resident Evil 9

361

Leaker ο οποίος ισχυρίζεται πολύ δυνατές πηγές, διέρρευσε αρκετές λεπτομέρειες για το Resident Evil 9, το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη αρκετό καιρό.

Φυσικά, όλα τα παρακάτω για τα οποία θα μιλήσουμε δεν είναι επιβεβαιωμένα, αλλά στο άκουσμα τους, ταιριάζουν απόλυτα σε ένα σκηνικό το οποίο μπορεί να στηθεί μια ιστορία για έναν Resident Evil τίτλο.

Αρχικά, ο leaker ανέφερε πως το παιχνίδι θα ονομάζεται Resident Evil: Apocalypse. Τουλάχιστον αυτή είναι η κωδική του ονομασία μέχρι τώρα. Ο τίτλος θα διαδραματίζεται σε μία μικρή αγροτική πόλη που περιβάλλεται από αρχαία δάση και τα τέρατα που πολεμάμε θα είναι ειδωλολατρικά μυθικά θηρία από αυτό το δάσος. Ενώ συνέχισε με αρκετές λεπτομέρειες αναφέροντας τα εξής:

1. Πόλη-Φάντασμα, κάπου στη Δύση, στην οποία θα υπάρχει μία συγκεκριμένη έρευνα για κάποιο γεγονός.

2. Ένα από τα πρώτα bosses έχει το όνομα ”Barghest”. Είναι ένας γιγάντιος μαύρος σκύλος, λιγότερο έξυπνος σε σχέση με άλλα τέρατα.

3. Ένας από τους κύριους ανταγωνιστές θα είναι μια γυναίκα που θα ονομάζεται “Glaistig” από τους ντόπιους. Έχει έναν πραγματικά όμορφο σχεδιασμό με πράσινα και χρυσά στολίδια και πένθιμο πράσινο φόρεμα.

4. Ο παίκτης θα λάβει βοήθεια από μια γυναίκα/βιοόπλο που ονομάζεται “Hulder”. Θα χρησιμεύσει ως οδηγός μέσα στο δάσος η οποία θα σας εξιστορεί λίγη από την ιστορία της πόλης, όταν της δίνετε μερικούς θησαυρούς/κλειδιά/ κομμάτια παζλ που θα βρείτε στην πορεία σας.

Επίσης, θα διδάξει στον παίκτη διαφορετικούς συνδυασμούς βοτάνων (θα υπάρχουν 7 τύποι βοτάνων που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για να επιτύχουν διάφορα αποτελέσματα).

Τα τέρατα φοβούνται αυτήν τη γυναίκα, όπως φοβούνται και σέβονται τη “Glaistig” και δε την πλησιάζουν (αυτό χρησιμεύει ως εξήγηση γιατί δεν μπορούν να μπουν σε save zones).

5. Η πλοκή θα αφορά την «9η Φάση της Σελήνης» και το παρατσούκλι «Αpocalypse» προήλθε από αυτή την ιδέα. Το φεγγάρι χρησιμεύει ως σύμβολο αυτού του παιχνιδιού και πιθανώς θα εμφανίζεται και σε στο λογότυπο.

Προς το παρόν όπως τονίσαμε και πιο πάνω, αυτές οι πληροφορίες δεν είναι επίσημες αλλά δεν απέχουν και από την πραγματικότητα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.