Ανακοινώθηκε και επίσημα το 100+ ατόμων, PvP free-to-play Tom Clancy’s Ghost Recon: Frontline

0
68

Η Ubisoft στα πλαίσια εορτασμού των 20 χρόνων παρουσίας του Ghost Recon franchise στην βιομηχανία, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την ολοκαίνουργια προσθήκη στο franhcise.

Ο λόγος για το Tom Clancy’s Ghost Recon: Frontline, ο οποίος αναπτύσσεται από την Ubisoft Bucharest, στη Ρουμανία.

Πρόκειται για έναν free-to-play First-Person PvP 100+ παικτών, τίτλο. Στο παιχνίδι ανακαλύπτουμε το νησί Drakemoor, έναν Open-World κόσμο γεμάτο ποικίλα αξιοθέατα.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι το Expedition mode, το οποίο στην ουσία αποτελεί ένα είδος battle royale. Με πάνω από 100 παίκτες σε ομάδες των τριών, η εκάστοτε ομάδα θα πρέπει να συνεργαστεί για να ολοκληρώσει dynamic objectives σε έναν τεράστιο χάρτη με το κλασσικό battle royale κύκλο ώρα με την ώρα να κλείνει.

Μόλις οι παίκτες καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα intels που απαιτούνται θα πρέπει να κατευθυνθούν σε μία drop zone και να καλέσουν extraction. Όταν αυτό ξεκινήσει όλες οι ομάδες θα γνωρίζουν πως βρίσκεται το extraction και προφανώς θα προσπαθήσουν να παρέμβουν, κλέβοντας το ”πακέτο” με διάφορους τρόπους.

Στόχος σας φυσικά να ολοκληρωθεί το exctraction και να επιβιβαστείτε στο ελικόπτερο.

Φυσικά θα υπάρχουν διαθέσιμα classes με διάφορα abilities και skill trees, όπως τα κλασσικά assault, support και scout.

Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε development αλλά οι PC παίκτες θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε μία closed test δοκιμή. Αυτή θα αφορά μόνο την Ευρώπη οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να την δοκιμάσουμε.

Κάντε register πατώντας ΕΔΩ και ίσως φανείτε τυχεροί. Το παιχνίδι αναμένεται σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και S.

Για να δείτε όλο το Livestream, ακολουθεί ο σχετικός σύνδεσμος:

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.