Thursday , 20 September 2018

Ανακοινώθηκε το The Walking Dead Collection

H Telltale Games, ανακοίνωσε και επίσημα το The Wallking Dead Collection, μία συλλογή η οποία εμπεριέχει όλες τις σεζόν του παιχνιδιού.

Σε αυτή, θα βρείτε και τα 19 επεισόδια και πιο συγκεκριμένα τα The Walking Dead: Season One, 400 Days, The Walking Dead: Season Two, The Walking Dead: Michonne και το The Walking Dead: A New Frontier.

Η συγκεκριμένη συλλογή θα κυκλοφορήσει και σε retail μορφή για PlayStation 4 και Xbox One στις 5 Δεκεμβρίου στην τιμή των $49.99.


Τhe story of my life? It all started when i met Max Payne at the age of seven... The rest is a beautiful fairy tale! And of course PC MANIAC!

Check Also

Υπό ανάπτυξη το Mortal Kombat XI;

Στα πλαίσια της Mo Game Con η οποία έλαβε χώρα στο Missouri της Aμερικής, σε ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.