H Ubisoft κάνει ”tease” το Assassin’s Creed 4: Black Flag Remake! Σύντομα η ανακοίνωση;

63

Είναι κοινό μυστικό, πως η Ubisoft ετοιμάζει ένα remake για τον πολυαγαπημένο τίτλο, το Assassin’s Creed 4: Black Flag, και η Ubisoft, μάλλον βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση του.

Με μία ανάρτηση στον επίσημο Βρετανικό λογαριασμό Assassin’s Creed στο X, η οποία ερμηνεύτηκε από πολλούς ως πιθανό ”teasing” της Ubisoft για το remake.

Να πούμε πως οι φήμες, έχουν ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια, με την Ubisoft να κρατάει σιγή ιχθύος. Πρόσφατα μάλιστα διέρρευσε και το πλάνο της Γαλλικής εταιρίας με το franhcise, διαρροή η οποία αναφέρει πως η Ubisoft προφανώς και ετοιμάζει το remake του Black Flag.

Μάθαμε (μάλλον) το μέλλον των Assassin’s Creed !

Η Ubisoft, συνηθίζει μέσα στο καλοκαίρι να πραγματοποιεί διάφορα events, όπως το Ubisoft Forward, οπότε ενδεχομένως να δούμε κάτι επίσημο μέσα στους επόμενους μήνες-μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.