Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του NBA 2K23 σε ένα συνοπτικό Trailer

232

Η 2Κ Sports δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer video για το NBA 2K23 στο οποίο μας παρουσιάζει όλα τα φρέσκα χαρακτηριστικά που θα φέρει ο πασίγνωστος μπασκετικ΄ςο τίτλος. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι νέες αλλαγές:

Σουτ: Η σημαντική αλλαγή φέτος είναι η προσθήκη των shooting attributes, που δίνουν σε κάθε signature βολή τα δικά της μοναδικά στατιστικά βολής που βοηθούν στον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητάς της. Υπάρχουν επίσης πέντε νέα shot μέτρα για να διαλέξετε, με άλλα 15 που μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσω του Seasons κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Bελτιώσεις Pro Stick: Νέοι συνδυασμοί από combos έχουν προστεθεί στο Pro Stick, εισάγοντας πολλά νέα ”όπλα” τόσο για σουτ όσο και για τον χειρισμό της μπάλας για τους παίκτες. Το Dunking έλαβε επίσης νέες εντολές, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες βυθίζονται ακριβώς όπως θέλουν χωρίς να εκτοξεύονται κατά λάθος ένα απροσδόκητο skill dunk.

Κινήσεις δεξιοτήτων και αυξήσεις αδρεναλίνης: Οι νέοι συνδυασμοί χειρονομιών δίνουν στους παίκτες ακόμα περισσότερες επιλογές χειρισμού μπάλας και σουτ για το επιθετικό τους οπλοστάσιο. Επιπλέον, ένα νέο χαρακτηριστικό για την αποφυγή του overdribbling είναι το Adrenaline Boost. Τα boosts καταναλώνονται κάθε φορά που ένας παίκτης εκτελεί μια εκτόξευση σκληρού ή εκρηκτικού σπριντ, και μόλις τελειώσουν οι τρεις τους ενισχύσεις, οι παίκτες θα παρατηρήσουν ότι η ταχύτητα και η επιτάχυνσή τους μειώνονται σημαντικά για το υπόλοιπο της κατοχής.

● Άμυνα: Το αμυντικό παιχνίδι περιλαμβάνει σημαντικές ενημερώσεις με στόχο τη δημιουργία πιο ρεαλιστικής άμυνας στην μπάλα και μπλοκαρίσματος σουτ, καθώς και κλεψίματα και στα ball strips. Φέτος, τα μπλοκ έχουν συντονιστεί σε ένα πιο ρεαλιστικό επίπεδο, οδηγώντας σε πιο προβλέψιμα αποτελέσματα, με τους κατάλληλους παίκτες να κάνουν τις κατάλληλες στάσεις όταν χρονομετρούν σωστά τις προσπάθειες του μπλοκ τους. Υπάρχει επίσης μια σαφής βελτίωση στην ασφάλεια της μπάλας για καλούς dunkers, και πολλά άλλα.

Βadges: Παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο σύστημα από tiered badges για παίκτες στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X|S, θα υπάρχουν 16 σήματα ανά κατηγορία χαρακτηριστικών: οκτώ στο Tier 1, τέσσερα στο Tier 2 και τέσσερα στο Tier 3, με τη βασική ιδέα να είναι ότι οι παίκτες πρέπει να εξοπλίσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό από badges στις χαμηλότερες βαθμίδες για να μπορέσουν να εξοπλίσουν badges στην υψηλότερη.

Εξαγορές: Ενώ η κύρια και η δευτερεύουσα εξαγορά παραμένουν ίδια από τα προηγούμενα παιχνίδια, το Team Takeover έχει επανασχεδιαστεί. Το Team Takeover λειτουργεί ως σύστημα συνεργατικής ομάδας με ολόκληρη την ομάδα να μοιράζεται ένα μόνο μέτρο. Ο νέος σχεδιασμός έχει πολύ πιο νόημα και κάνει καλύτερα τη δουλειά του αντιπροσωπεύοντας τι σημαίνει να είσαι ζεστός ως ομάδα και να αναλάβεις το παιχνίδι ως μονάδα.

Παιχνίδι τεχνητής νοημοσύνης: Οι παίκτες του PS5 και του Xbox Series X|S θα παρατηρήσουν βελτιωμένο χειρισμό μπάλας με τεχνητή νοημοσύνη, εκτέλεση pick and roll, αμυντικές τάσεις και αποφάσεις προπονητή.

To ΝΒΑ 2Κ23 αναμένεται σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X και S στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.