Χάνουν και επίσημα το 2022 τα Starfield και Redfall

357

H Βethesda ανακοίνωσε και επίσημα την καθυστέρηση τόσο του Starfield, το οποίο δε θα έρθει στις 11 Νοεμβρίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί αλλά το πρώτο εξάμηνο του 2023 καθώς και του Redfall το οποίο θα έρθει επίσης μέσα στο ίδιο διάστημα.

”Λάβαμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία των Redfall και Starfield για το πρώτο εξάμηνο του 2023” ανέφερε η Bethesda μέσω Twitter.

”Oι ομάδες της Arkane Austin (Redfall) και Bethesda Game Studios (Starfield) έχουν απίστευτες φιλοδοξίες για τα παιχνίδια τους και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τις καλύτερες και πιο εκλεπτυσμένες εκδόσεις τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τον ενθουσιασμό τους για το Redfall και το Starfield. Αυτή η ενέργεια είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που εμπνέει όλους μας καθημερινά και οδηγεί τον δικό μας ενθουσιασμό για αυτό που δημιουργούμε.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε να μοιραστούμε σύντομα την πρώτη μας βαθιά ματιά στο gameplay τόσο για το Redfall όσο και για το Starfield.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας”.

Πολύ πιθανό να δούμε μία πρώτη ματιά από το gameplay και των δύο παιχνιδιών στο επερχόμενο XBOX & Bethesda Games Showcase στις 12 Ιουνίου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.