Το Year 2 του HITMAN φέρνει ένα νέο map καθώς και ένα roguelike mode

442

Η IO Interactive ανακοίνωσε την έλευση του δεύτερο χρόνου υποστήριξης για το HITMAN το οποίο θα φέρει έναν ολοκαίνουργια χάρτη και ένα ενδιαφέρον νέο roguelike mode, το Freelancer.

Αυτές οι προσθήκες όπως επίσης και κάποια updates που αφορούν τον οπτικό τομέα, όπως βελτιωμένα reflections και shadows μέσω του ray-tracing, υποστήριξη του Intel xeSS , variable rate shading, θα έρθουν δωρεάν μέσα στους επόμενους μήνες.

Ξεκινώντας στις 20 Ιανουαρίου, οι παίκτες PC θα μπορούν να παίζουν ολόκληρη την τριλογία του Hitman σε VR, με υποστήριξη δύο χεριών, που θα σας επιτρέπει να πολεμάτε, και να κρατάτε όπλα όπως θα κάνατε αν ήσασταν ένας ανελέητος δολοφόνος στην πραγματική ζωή.

Επίσης, την ίδια ημέρα όλη η τριλογία θα έρθει σε XBOX Game Pass και PC Game Pass! Επί προσθέτως, το HITMAN 3 θα έρθει και στο Steam!

Συνεχίζοντας στο παιχνίδι θα εισαχθεί το Elusive Target Arcade ένα boss rush-style mode όπου θα πρέπει να ολοκληρώσετε πολλαπλές Elusive Target αποστολές back to back δίχως να αποτύχετε, ξεκλειδώνοντας special ανταμοιβές, εφόσον τα καταφέρετε. Εάν αποτύχετε θα πρέπει να περιμένετε μία ημέρα για να δοκιμάσετε πάλι.

Περνώντας τώρα στο Freelancer mode, σε αυτό θα δούμε τον Agent 47 να βρίσκεται σε ένα safehouse και να αναλαμβάνει μία σειρά συμβολαίων εξολόθρευσης απατεώνων σε διάφορες τοποθεσίες.

Καθώς προχωράτε περισσότερες περιοχές του safehouse μπορούν να ξεκλειδωθούν και νέες customization επιλογές θα γίνουν διαθέσιμες.

Μπορείτε να διαμορφώσετε και να προσαρμόσετε το safehouse σας στις ακριβείς προδιαγραφές σας και να περάσετε όσο χρόνο θέλετε εκεί. Είτε θέλετε να επιλέξετε ένα νέο κοστούμι, να περιηγηθείτε και να δοκιμάσετε τα όπλα σας στο πεδίο βολής είτε να κάνετε αλλαγές στη διακόσμησή σας.

Το Safehouse είναι επίσης ένας σημαντικός χώρος γιατί όλος ο προγραμματισμός πριν από την αποστολή πραγματοποιείται εκεί. Αφού εξερευνήσετε το safehouse, έρχεται η ώρα της δουλειάς.

Ο Agent 47 θα έχει πρόσβαση σε ένα «mission hub» όπου μπορεί να δει όλες τις τρέχουσες διαθέσιμες καμπάνιες Freelancer, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει μια εγκληματική επιχείρηση που είναι εξέχουσα σε όλο τον κόσμο του Assassination.

Είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή ποια καμπάνια θα επιλέξετε και η καθεμία θα σας μεταφέρει σε μια καμπάνια παγκοσμιοποίησης σε μια επιλογή τοποθεσιών.

Για κάθε καμπάνια, πρέπει να επιλέξετε τη σειρά που θέλετε να παίξετε τις αποστολές. Μετά από κάθε αποστολή, θα επιστρέφετε στο safehouse για να εφοδιαστείτε ξανά, να ανεφοδιάστε και να σχεδιάσετε στρατηγικά την επόμενη κίνησή  σας. Όποια τοποθεσία και αν αφήσετε μέχρι το τέλος, θα είναι εκεί να σας περιμένει, όπου θα βρείτε τον Αρχηγό της επιχείρησης.

Σε αντίθεση με το κύριο campaign τιυ Hitman, ο εξοπλισμός σας στο Freelancer δεν είναι μόνιμος. Οτιδήποτε κατέχετε σε μια αποστολή και δε φέρετε πίσω στο καταφύγιο, θα χαθεί. Η αναζήτηση εξοπλισμού σε έναν supplier είναι ένας τρόπος για να ανανεώσετε το απόθεμα σας ή να αντικαταστήσετε έναν χαμένο θησαυρό.

Τα αναλώσιμα, όπως εκρηκτικά ή δηλητηριώδεις σύριγγες, θα πρέπει επίσης να ανεφοδιαστούν, καθώς δεν υπάρχει προμήθεια από το ICA στο Freelancer.

Το Freelancer mode θα έρθει μέσα στην Άνοιξη.

Τέλος, ο νέος χάρτης που θα έρθει φέρει την κωδική ονομασία Rocky και θα έρθει μέσα στο 2022.

Περισσότερα για το Year 2 μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.