Το πρώτο CoD: Warzone Τουρνουά!

2048

Σε ένα πρωτοφανές και πρωτότυπο τουρνουά θα προχωρήσει το InSpot σε όλες τις πόλεις. Πρόκειται για το πρώτο στην Κύπρο και Ελλάδα τουρνουά στο Call of Duty: Warzone, και θα διεξαχθεί με ένα ιδιαίτερο και ευφάνταστο τρόπο, καθώς το παιχνίδι δεν προσφέρει ακόμη custom servers:

Δύο παίκτες θα κονταροχτυπιούνται για τη διεκδίκηση του bracket, μπαίνοντας μαζί σε BR Duo mode και τραβώντας ο καθένας το δρόμο του, σε διαφορετικά μέρη του χάρτη, με στόχο τα περισσότερα kills μέχρι το τέλος του αγώνα – αν αυτά ισοψηφούν, θα συγκρίνονται τα Damages done! Αυτό σημαίνει θα έχετε να αντιμετωπίσετε άλλες 74 δυάδες, μόνοι, χωρίς επικοινωνία με τον “συμπαίκτη” σας, ! Το Friendly Fire με C4 εκρήξεις ή κτύπημα με αυτοκίνητο, θα τιμωρείται!

Ίσως είστε καλοί στο Solo. Είστε όμως αρκετά καλοί στο Solo vs Duos – ή τουλάχιστον καλύτεροι από τον διπλανό σας; Ελάτε στο κοντινότερο σας InSpot την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 16:30 για την εγγραφή, διεκδικώντας την καλύτερη θέση στη βαθμολογία και το χρηματικό έπαθλο των €150! Για κανονισμούς πατήστε εδώ, και για την εγγραφή εδώ! Καλή επιτυχία!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.