UPDATED: Τουρνουά για την Εθνική eSports ομάδα Καλαθόσφαιρας!

1855

UPDATE: Δείτε στο άρθρο τις αλλαγές που αφορούν ημερομηνίες και προϋποθέσεις, σε κόκκινα γράμματα.

Η πρώτη Εθνική eSports ομάδα Καλαθόσφαιρας έρχεται στα κυπριακά δεδομένα, και ψάχνει τους παίχτες που θα απαρτίσουν την πεντάδα (+1) της!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (KOK), μια από τις πρώτες διεθνείς ομοσπονδίες που έχει προχωρήσει σε δημιουργία τουρνουά esports NBA2K, αναζητεί τους καλύτερους που θα εκπροσωπήσουν το νησί στις διεθνείς διοργανώσεις esports της FIBA και τα ψηφιακά παρκέ. Η FIBA έχει ενημερώσει πως το FIBA esports Open 2020 στο οποίο θα συμμετέχει η Κύπρος τον Ιούνιο, μεταφέρεται από τις 9 Ιουνίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, στις 19, 20 και 21 Ιουνίου 2020.

Για την επιλογή της allstar ομάδας, η KOK διοργανώνει τουρνουά στις 9 Ιουνίου 2020 της μορφής 1v1 σε PS4 με το παιχνίδι NBA 2K20. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Inspot Λευκωσίας, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 και από τους αγώνες θα διαφανούν τα μέλη που θα απαρτίζουν την Εθνική Κύπρου E-Sports της φετινής σεζόν. Απαραίτητες προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να είναι άνω των 16 ετών. Από το τουρνουά θα επιλεγούν έξι αστέρες, όπου πέντε θα αγωνίζονται στους αγώνες και ένας θα αποτελεί την αλλαγή.

Εάν η σχέση σας με το basket ξεπερνά απλά την θέαση του The Last Dance, αν τα τρίποντα είναι για σας δεύτερη φύση και θέλετε να διεκδικήσετε μια θέση στην Εθνική Κύπρου ESports Basketball team, εγγραφείτε μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου στο https://forms.gle/LzY5TQttYPSThwtL7

Το τουρνουά στηρίζουν περήφανα το InSpot Cyprus που θα αποτελέσει την επίσημη έδρα της Εθνικής Κύπρου Ε-Sportsσε μελλοντικές διοργανώσεις, και το CyprusGamer ως χορηγό επικοινωνίας.

Πληροφορίες τουρνουά επιλογής Εθνικής Κύπρου E-Sports:

Ημερομηνία: 09 Ιουνίου 2020

Ώρες: 17:00 – 21:00

Ηλικίες: 16+

Χώρος: Inspot Λευκωσίας

Διεύθυνση: Σπύρου Κυπριανού 20, Λευκωσία 1075

Κονσόλα: Playstation 4

Παιχνίδι: NBA 2K20

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.