Τα νέα δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store είναι ”Must-Play”!

403

Ακόμη μία εβδομάδα και αυτή τη φορά έχουμε τρία νέα εξαιρετικά δωρεάν παιχνίδια, στο Epic Games Store.

Αρχίζουμε με το Jotun: Valhalla Edition, ένα action-adventure παιχνίδια το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Thunder Lotus Games και κυκλοφόρησε το 2015.

Η ιστορία ακολουθεί τη Thora, μια γυναίκα Βίκινγκ που πέθανε πρόσφατα. Έχοντας υποστεί έναν άδοξο θάνατο, πρέπει να ταξιδέψει στα βασίλεια νικώντας τους Jötunn, τα γιγάντια στοιχεία της φύσης, του χάος, της δύναμη κ.λπ.

Αυτό θα της επιτρέψει να εντυπωσιάσει τους θεούς και να εισέλθει στη Valhalla. Αφού κατατροπώσει τον γίγαντα των φυτών Jera, τον γίγαντα των κεραυνών Hagalaz, τον γίγαντα των πάγων Isa, τον γίγαντα της φωτιάς Kaunan και τον πολεμιστή γίγαντα Fé, πολεμά εναντίον του ίδιου του Odin. Αποδεικνύει πως αξίζει και παίρνει μία θέση στη Valhalla.

Αποκτήστε το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Εν συνεχεία έχουμε το εξαιρετικό Prey το οποίο έχει ξαναδοθεί σχετικά πρόσφατα στο Epic Games Store. Έτσι η Epic Games δίνει ξανά την ευκαιρία να το αποκτήσουν όσοι δεν πρόλαβαν.

Πρόκειται για έναν first-person shooter RPG τίτλο δια χειρός Arkane Studios (Dishonored, Deathloop) και Bethesda, το οποίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2017.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό timeline στο οποίο ένα επιταχυνόμενο Space Race είχε ως αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να φτάσει σε τροχιακούς σταθμούς πολύ νωρίτερα.

Ο παίκτης ελέγχει τον Morgan Yu, o οποίος εξερευνά τον διαστημικό σταθμό Talos I, σε τροχιά γύρω από τη Γη-Σελήνη L2, όπου ήταν μέρος μιας επιστημονικής ομάδας, που ερευνούσε τον Typhon, μια εχθρική εξωγήινη δύναμη που αποτελείται από πολλές μορφές με σωματικές και ψυχικές δυνάμεις, όπως π.χ. μετατροπή σχήματος σε κλώνο οποιουδήποτε άψυχου αντικειμένου.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τίτλο τον οποίο δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Αποκτήστε το πατώντας εδώ.

Τέλος, έχουμε το Redout: Enhanced Edition, ένα science fiction racing δια χειρός 34BigThings, το οποίο κυκλοφόρησε το 2016 και προσφέρει εκτός των άλλων και online multiplayer 12 παικτών.

Αποκτήστε το πατώντας εδώ.

Και τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι και τις 19 Μάϊου. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.