Πολεμήστε με το υποσυνείδητο στο DBFZ

627

Ένας ακόμη χαρακτήρας, ή καλύτερα, παραλλαγή χαρακτήρα εντάσσεται στο ρόστερ των μαχητών στο Dragon Ball FighterZ: O Goku Ultra Instinct.

H δυνατότερη αυτή μορφή του χαρακτήρα, με καταστροφικές επιθέσεις και σιδερένια άμυνα, βάζει στο πλευρό οποιεσδήποτε σκέψεις και αισθήματα, πολεμώντας μόνο με το ένστικτό του. Η τεχνική αυτή, σύμφωνα με τον Whis, διαχωρίζει τη συνείδηση από το σώμα, επιτρέποντας του να κινείται με το υποσυνείδητο ώστε να επιτίθεται ή να αποφεύγει επιθέσεις. Πέραν του ότι πρόκειται για τη δυνατότερη από όλες τις μορφές, υπερβαίνοντας και την Super Saiyan Blue, η τεχνική είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί και να επιτευχθεί το mastering της, καθώς οι συνεχόμενες κινήσεις του κορμιού εξαντλούν τον χρήστη.

Ο Goku (Ultra Instinct) με τα ασημένια μαλλιά και μάτια, είναι διαθέσιμος από σήμερα 20 Μαΐου για τους κατόχους του FighterZ Pass 3, και θα προσφέρεται για αγορά προς όλους από την Παρασκευή 22 Μαΐου. Ο κάθε επιπλέον χαρακτήρας που έχει κυκλοφορήσει μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά ή ως πακέτο μέσω του FighterZ Pass 3.

Το παιχνίδι της Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε τον Ιανουάριου του 2018 για PC, PS4 και XBO, ενώ το Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου, βρήκε το δρόμο του και στο Nintendo Switch.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.