Μοναδική ναυτική παρέλαση στο World of Warships

788

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο θα γιορταστεί η 75η επέτειος λήξης του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, στις 6 Μαΐου, γνωστή και ως Victory Day.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της επετείου, και λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που ανάγκασε αρκετά κράτη να αναβάλουν ή να ακυρώσουν τους εορτασμούς, η Wargaming θα αποτίνει φόρο τιμής με την πρώτη online ναυτική παρέλαση σε ζωντανή αναμετάδοση. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι της εταιρείας World of Warships, με ιστορικά ακριβή σκάφη που συμμετείχαν στον 2ο ΠΠ, θα μεταλλαχθεί γι αυτή την τελετή, με τα μέλη της κοινότητας και εθελοντές να συμμετέχουν με στολισμένα πλοία σε μια εορταστική χορογραφία παρά σε υδάτινες μάχες.

Η παρέλαση θα παρουσιαστεί ζωντανά από το Twitch εδώ και θα συμπεριλαμβάνει κάποια από τα πιο εικονικά πολεμικά πλοία των συμμάχων, με σχόλια από ναυτικούς εμπειρογνώμονες και τον New York Times bestseller και ναυτικό ιστορικό James D. Hornfischer. Μαζί του οι διάσημοι influencers The Mighty Jingles, Drachinifel και Chieftain θα παρουσιάζουν πληροφορίες για την ιστορική σημασία και τις επιτυχίες των πλοίων στον 2ο ΠΠ.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης θα δίνονται τυχαία δώρα για τους θεατές που είναι παίχτες του World of Warships, συμπεριλαμβάνοντας VE permanent camouflages και πλοία.

Για να εγγραφείτε και να παίξετε δωρεάν το World of Warships, κατευθυνθείτε τώρα στο www.worldofwarships.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.