Μάθαμε πότε θα έρθουν τα Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope και Skull & Bones

367

Η Ubisoft δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο οικονομικό της έτος το οποίο ολοκληρώθηκε και επίσημα στις 31 Μαρτίου, δίνοντας στατιστικά και πληροφορίες για τις πωλήσεις των παιχνιδιών της καθώς και για το τι έρχεται στο μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα μάθαμε πως τα Avatar: Frontiers of PandoraMario + Rabbids: Sparks of Hope και Skull & Bones θα κυκλοφορήσουν εντός του οικονομικού έτους που τρέχει το οποίο ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2023.

Όπως τόνισε το Γαλλικό studio, και οι τρεις τίτλοι θα έρθουν εντός του δεύτερου μισού του τρέχοντος οικονομικού έτους, δηλαδή μετά τη 1η Οκτωβρίου. Άρα σίγουρα το διάστημα 1 Οκτωβρίου 2022 με Μάρτιο του 2023 θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τους παραπάνω τίτλους.

Να θυμίσουμε δε, πως στην περίπτωση των Avatar: Frontiers of Pandora και Mario + Rabbids: Sparks of Hope η Ubisoft έχει δώσει το 2022 ως περίοδο κυκλοφορίας. Ενδεχομένως να είναι και ο πρώτος τίτλος που θα δούμε να έρχεται Νοέμβριο ή Δεκέμβριο ώστε να συμπίπτει και με την κυκλοφορία της νέας ταινίας Avatar, το Avatar: The Way of Water το οποίο θα έρθει στις 16 Δεκεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Φυσικά, έχουμε και το Skull & Bones, το οποίο λογικά θα το δούμε μέσα στους πρώτους μήνες του 2023.

Ο Yves Guillemot, CEO της Ubisoft έκανε και μία σχετική δήλωση λέγοντας:

”Το Avatar: Frontiers of Pandora θα έρθει στην αγορά σε συνδυασμό με την ταινία, η οποία αναμένουμε πως θα είναι μία από τις μεγαλύτερες του έτους, ίσως μία από τις μεγαλύτερες των επόμενων χρόνων, οπότε είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι ένας μεγάλος τίτλος.

Όσον αφορά το Skull & Bones εργαζόμαστε σκληρά για αυτό το προϊόν, άρα σκοπεύομε να φέρουμε κάτι πραγματικά φρέσκο στην αγορά”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.