Η Ubisoft θα κάνει αλλαγές στο Remake του σεναρίου του Splinter Cell για να το κάνει ”πιο οικείο” στο μοντέρνο κοινό

365

Μια καταχώρηση θέσης εργασίας από την Ubisoft Toronto, για έναν σεναριογράφο που εντοπίστηκε από το PSU.com αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο remake του Splinter Cell κα δε όσον αφορά το σενάριο του παιχνιδιού το οποίο θα ξαναγραφτεί για να είναι πιο σχετικό με το ”σύγχρονο κοινό”.

”Χρησιμοποιώντας το πρώτο παιχνίδι Splinter Cell ως βάση μας, ξαναγράφουμε και ενημερώνουμε την ιστορία για ένα σύγχρονο κοινό”, αναφέρει η αγγελία. ”Θέλουμε να διατηρήσουμε το πνεύμα και τα θέματα του αρχικού παιχνιδιού ενώ εξερευνούμε τους χαρακτήρες μας και τον κόσμο για να τους κάνουμε πιο αυθεντικούς και πιστευτούς”.

Το Splinter Cell κυκλοφόρησε αρχικά το 2002 και μας σύστυσε τον Sam Fisher – έναν πράκτορα επιχειρήσεων της NSA που ερευνά την εξαφάνιση δύο αξιωματικών της CIA. Καθώς η ιστορία ξετυλίγεται, ο Fisher βρίσκεται στη μέση μιας πλοκής γεμάτη πολιτικές ίντριγκες καθώς ο κόσμος παρασύρεται στα πρόθυρα ενός ολοκληρωτικού πολέμου. Εναπόκειται στον Sam να χρησιμοποιήσει τις κρυφές του ικανότητες για να αποτρέψει μια παγκόσμια κρίση.

Τώρα, φαίνεται ότι αυτή η κρίση θα έχει μια πιο σύγχρονη τροπή, αν και δεν είναι σαφές ακριβώς ποια μορφή θα πάρει, εφόσον το σενάριο θα υποστεί αλλαγές.

”Ως σεναριογράφος στην Ubisoft Toronto, θα γίνετε μέλος της Narrative ομάδας και θα συμβάλετε στη δημιουργία μιας συνεκτικής και συναρπαστικής αφηγηματικής εμπειρίας για ένα νέο κοινό θαυμαστών του Splinter Cell” ανέφερε στο τέλος η αγγελία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.