Η Ubisoft εργάζεται στον επόμενο Ghost Recon τίτλο (ΦΗΜΗ)

406

Το Ghost Recon Breakpoint έλαβε και επίσημα το τελευταίο του update, μέσω του Operation Motherland.

Αυτά τα νέα έρχονται έπειτα το καταστροφικό πείραμα της εταιρίας να προσθέσει NFT στο παιχνίδι τα οποία θα ενταχθούν και στον επόμενο τίτλο Ghost Recon, όπως αναφέρει το γνωστό ειδησεογραφικό site Kotaku το οποίο επικαλείται δύο αξιόπιστες πηγές που γνωρίζουν για την ανάπτυξή του.

Η Ubisoft προχώρησε στην παρακάτω δημοσίευση πρόσφατα:

”Οι τελευταίοι τέσσερις μήνες σηματοδότησαν την κυκλοφορία του τελευταίου μας περιεχομένου: το ολοκαίνουργια  Operation Motherland mode, πληθώρα νέων αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων εικονικών ρούχων για την 20η επέτειο και είδη Quartz για το Ghost Recon Breakpoint” ανέφερε, ενώ συνέχισε λέγοντας:

”Θα συνεχίσουμε να διατηρούμε ανοιχτούς τους server μας τόσο για το Ghost Recon Wildlands όσο και για το Ghost Recon Breakpoint και ελπίζουμε πραγματικά να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι και να διασκεδάζετε παίζοντας μόνοι ή co-op με τους φίλους σας”.

https://twitter.com/GhostRecon/status/1511373147475484682

Το επόμενο Ghost Recon φέρει την κωδική ονομασία OVER και αρχικά είχε διαρρεύσει μέσω της NVIDIA. Βρίσκεται υπό ανάπτυξη πάνω από ένα χρόνο και θα μπορούσε να έρθει μέσα στο οικονομικό έτος του 2023 σύμφωνα με τις πηγές του Kotaku.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.