Η ΕΑ παρουσίασε το ανανεωμένο Ultimate Team του FIFA 23 (ΒΙΝΤΕΟ)

409

Το Ultimate Team είναι ο λόγος για τον οποίο το FIFA δεν σταματάει όλα αυτά τα χρόνια να πουλάει αδιάκοπα!

Η ΕΑ παρουσίασε ένα νέο gameplay trailer στο οποίο μας παρουσιάζει όλο το φρέσκο υλικό που θα έρθει στο αγαπημένο mode για φέτος.

Αρχικά μας συστήνει με το νέο FUT Moments, το οποίο είναι ένα νέο scenario based single-player mode το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στους fans να ζήσουν ξανά, τεράστιες στιγμές του ποδοσφαίρου, με ευέλικτα χρονικά σενάρια και ποικίλες προκλήσεις. Μέσω του FUT Moments θα κερδίζετε έναν νέο τύπο νομίσματος, το FUT Stars, το οποίο μπορείτε να το ανταλλάξετε με διάφορα αντικείμενα στο Moments Stars Gallery.

H δεύτερη αλλαγή εστιάζει στο σύστημα χημείας του παιχνιδιού, το οποίο έχει αλλάξει τελείως. Πλέον θα υπάρχει chemistry ανάμεσα στους παίκτες ανεξάρτητα από τη θέση τους στο γήπεδο. Για να καταλάβετε τη διαφορά, σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, οι παίκτες θα έπρεπε να είναι παρατεταγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον ώστε να υπάρχει το σωστό chemistry.

Προφανώς, πράγματα όπως τα squad building challenges, live fut friendlies, καθώς και τα FUT Heroes και customization του γηπέδου σας, επιστρέφουν.

Δείτε τα πάντα αναλυτικά πατώντας εδώ.

Το FIFA 23, αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και Google Stadia.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.