Διέρρευσε η πλοκή της ιστορίας του GTA 6 (ΦΗΜΗ)

401

O Matheusvictorb, γνωστός insider-leaker για ότι αφορά τα παιχνίδια της Rockstar Games μέσω Twitter αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες για την πλοκή του Grand Theft Auto 6.

Σύμφωνα με τον insider, η ιστορία του παιχνιδιού, θα μας μιλάει για δύο δίδυμα αδέρφια, τα οποία χωρίζουν έπειτα τη δολοφονία των γονιών τους. Τα αδέρφια θα συναντηθούν ξανά όντας πλέον ενήλικες, ακολουθώντας όμως πλέον στη ζωή τους δύο εντελώς διαφορετικούς δρόμους.

Η θέληση να εκδικηθούν τον θάνατο των γονιών τους είναι τεράστια! Από τη μία η αδερφή θα ανέβει στα υψηλά στρώματα των καρτέλ, όντας μία αιμοβόρα δολοφόνος προσπαθώντας να ενταχθεί στη ”οικογένεια” τους και εκ των έσω να προσπαθήσει να τους κάνει ζημιά, ενώ από την άλλη ο αδερφός θα ενταχθεί στο DOA, σαν πράκτορας Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών, την οποία είχαμε γνωρίσει και στο παρελθόν από άλλους GTA τίτλους.

Οι πληροφορίες συνεχίζουν και κάνουν λόγο για έναν τεράστιο χάρτη ο οποίος θα εμπεριέχει, μία πιο μοντέρνα εκδοχή της Vice City, και περιοχές όπως η Κολομβία, Κούβα και Carcer City.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας όπως αναφέρει θα είναι το 2024. Όμως όλα τα παραπάνω είναι απλά φήμες και τίποτα επίσημο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.