Το Reveal trailer του Project Cars 3 είναι εδώ.

765

Νωρίτερα σήμερα το κανάλι της BANDAI NAMCO στο Youtube ανέβασε το πρώτο trailer του επερχόμενου Project Cars 3.

Αυτό που πρόσεξα στα σχόλια ήταν τον κόσμο να κάνει παράπονα για το ότι το παιχνίδι άλλαξε ύφος και πλέον φέρνει πιο πολύ σε arcade racing. Εγώ μην γνωρίζοντας πολλά επί των racing παιχνιδιών έψαξα λίγο παραπέρα. Τo προηγούμενο Project Cars 2 είναι ένα racing simulator το οποίο φυσικά και έχει διαφορετικό κοινό από ένα παιχνίδι racing arcade.
Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το στούντιο που έφτιαξε το παιχνίδι
Slightly Mad Studio εξαγοράστηκε από την Codemasters η οποία είναι η εταιρεία πίσω από τα πολύ γνωστά Grid, F1, DIRT.

To στούντιο θέλει να προσφέρει μια πιο φιλική προς νέους χρήστες εμπειρία στο career mode καθώς στο προηγούμενο Project Cars όσοι νέοι παίχτες δοκίμασαν την τύχη τους και είχαν εμπειρία μόνο από κάποιο arcade racing παιχνίδι δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν και το στούντιο δεν μπορούσε να τους βοηθήσει με κάποιον τρόπο.

Ωστόσο η δομή του παιχνιδιού και τα χαρακτηριστηκά που προσέθεσαν έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσουν ικανοποιημένους και τους παίχτες που θέλανε μια simulation εμπειρία (όπως είχαν μάθει στο προηγούμενο τίτλο της σειράς).
Εν τέλει δεν πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή στον πυρήνα του παιχνιδιού και την συνολική εμπειρία, οι οπαδοί της σειράς δεν θα έχουν παράπονο και οι νέοι θα προσαρμοστούν πιο εύκολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.