Ο ΣΥΝ-ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ OCULUS Nate Michell ΑΝΟΙΞΕ GAME STUDIO

642

Μετά από τη θητεία του στην Facebook, ο Nate Michell ξεκίνησε ένα νέο game studio με το όνομα Mountaintop. Επίσης φαίνεται να έχει και την βοήθεια βετεράνων του χώρου, σε μια ομάδα που θυμίζει λίγο τους Power Rangers της βιομηχανίας gaming αυτή τη στιγμή σε ένα ασταμάτητο name-dropping με άτομα από την Epic Games, Hidden Path, Respawn, Double Fine & Naughty Dog. Το studio λέει πως θα εστιαστεί σε multiplayer τίτλους για παίχτες που ψάχνουν την πρόκληση.

Επίσης οι προγραμματιστές του στούντιο θα είναι δουλεύουν πρωταρχικά απομακρυσμένα ακόμα και μετά την πανδημία. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως έχουν θέσει σκοπό να καταπολεμήσουν το crunch time που μαστίζει σχεδόν όλες τις εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια (φίλε Mitchell πραγματικά σε αυτό το τελευταίο ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!).

Τώρα το ζήτημα είναι ένα, έχουμε ακόμα ένα παίκτη στο παζάρι που φυσικά θα θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα. Θα τα καταφέρει ή θα είναι μια κατάσταση σαν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας που έχει εξαιρετικές μονάδες αλλά όταν τους βάλεις μαζί βραχυκυκλώνουν; Είναι προφανές πως η Mountaintop έχει πολύ ταλέντο στα ranks της, μένει μόνο να δούμε τι θα μας δώσει! Πάντως μην κρατάτε και την αναπνοή σας, ο πρώτος τίτλος τους θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον το 2021.

Εσείς τι λέτε, να τους έχουμε από κοντά να δούμε τι θα βγάλουν ή θα είναι πολύ κακό για το τίποτα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.