Thursday , 20 September 2018

The Crew 2 Review (Ps4)

To Crew 2 είναι ένας τίτλος ο οποίος σχεδιάστηκε από την Ivory Tower και κυκλοφόρησε από την Ubisoft στις 29 Ιουνίου σε Ps4, Xbox One και Pc. Το σκηνικό ήταν αρκετά χλωμό όσο αναφορά το Crew καθώς η πρώτη κυκλοφορία δεν είχε αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων. Αυτή τη φορά, ήταν η δεύτερη ευκαιρία της Ubi να κυκλοφορήσει ένα Racing που όχι μόνο θα είναι σαφώς πιο βελτιωμένο από το 1, αλλά ένα racing που θα έρθει για να μείνει! Λίγα racing κατά την άποψή μου φτάνουν το επίπεδο του Forza horizon και αυτό σας το αναφέρει άτομο που σε πολλά ψηφίζει τη Sony. Αντικειμενικά η γαλλική εταιρεία Ivory δεν έχει τη τεράστια πείρα, όμως σίγουρα έχει ταλέντο. To Crew 1 παρότι είχε μεγάλη ποικιλία, του έλειπε η αίσθηση της ταχύτητας, του έλειπε το σενάριο κ.α.! Ελάχιστα racing προσφέρουν σοβαρή οδηγική εμπειρία. Ας δούμε λοιπόν αν το Crew 2 είναι στο επίπεδο που θέλουμε και πρέπει!

Όπως πάντα, έτσι και εδώ θα ξεκινήσουμε με το σενάριο το οποίο είναι ανύπαρκτο. Βέβαια σε ένα racing game αυτό δεν θα παίξει σοβαρό ρόλο αλλά υπάρχουν εδώ κάποια σημεία τα οποία πρέπει να τα δούμε! Οκ σχεδιάζεις ένα racing game και αποφασίζεις να μην βάλεις σενάριο. Δεκτό! Όμως τότε μη βάζεις Open world στοιχεία. Γιατί το Crew 2 έχει ανοιχτό κόσμο προς εξερεύνηση. Το θέμα είναι ότι δεν θα δείτε cutscenes ούτε κεντρικούς ήρωες ούτε συνεργασία με Npc. Η απουσία σεναρίου το κάνει βαρετό στα μάτια μερικών, αλλά στα racing υπάρχει κόσμος που το βλέπει ως θετικό. Εσείς θα κρίνετε! Ο κόσμος πάντως του Crew 2 βρίσκεται στην Αμερική και σε διάφορες πολιτείες της με το χάρτη να είναι αχανής!

Οι επιλογές τώρα εντός του παιχνιδιού είναι τεράστιες. Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε αμέτρητρα αυτοκίνητα, f1, δίκυκλα, αλλά ναι κύριοι ανάμεσα και σε σκάφη θαλάσσης και αεροπλάνα. Πλέον το Crew 2 απλώνει τα ”χέρια” του σε στεριά, θάλασσα και αέρα. Αμέτρητα οχήματα είναι στη διάθεση μας τα οποία θα τα τεστάρουμε εντός παιχνιδιού σε συγκεκριμένες κατηγορίες αγώνων. Οι κατηγορίες είναι οι εξής: Street, Ofroad, Freestyle και Proracing. Παρότι λοιπόν έχουμε αρκετές κατηγορίες και αμέτρητα οχήματα δεν μπορούμε να χαρούμε το Crew 2 στο μέγιστο βαθμό γιατί η εταιρεία δεν πρόβλεψε κάποια στοιχεία. Αρχικά οι αποστάσεις μεταξύ των διάφορων activities είναι τεράστια στον αχανή κόσμο των Η.Π.Α. Όντως ο κόσμος προβλέπετε για freestyle gaming αλλά μετά από ώρα  καταντά βαρετό και μονότονο. Επίσης η οδηγική συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι παρόμοια ότι και να διαλέξεις. Ελάχιστες διαφορές μεταξύ Ferrari και Laborgini. Βέβαια τα θαυμάζεις αυτά τα αυτοκίνητα εντός του γκαράζ σου αλλά μέχρι εκεί.

Οι διάφορες συμμετοχές σου σε αγώνες σου δίνουν 3 διαφορετικά πράγματα. Αρχικά followers και Ingame money αλλά και items όπως πιστόνια, φρένα, μηχανές κ.α. για να κάνεις Upgrade τα οχηματα σου. Εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο λάθος. Αν και σε 8 ώρες έχει ξεκλειδώσει τα πάντα, για να γευτείς τη χαρά των κορυφαίων οχημάτων πρέπει να λιώσεις στο Grid. Το Crew 2 θα το έλεγα ως το Diablo 3 των racing! Απίστευτο Griding καθώς τι να σου κάνουν τα 10000 points όταν ένα αμάξι κάνει 1,5 εκ. points. Επίσης κάτι το πραγματικά ενοχλητικό είναι πως η Ubi για ακόμα μία φορά επιτρέπει το real money εντός παιχνιδιού. Τι να πει κανείς. Επιλογές είναι αυτές που ίσως κοστίσουν ακριβά.

Κάτι που επίσης μας ενόχλησε είναι πως υπάρχουν αρκετά Bugs όσο αναφορά τα Objectives-targets του παιχνιδιού. Μπορεί να θες να εκτελέσεις για παράδειγμα ένα διπλό spin ενώ βρίσκεσαι εντός αεροσκάφους και το παιχνίδι να μη το δέχεται. Παρόλα αυτά το Crew 2 είναι αυθεντικο racing και θα ξεχαστείτε αρκετές ώρες. Η αίσθηση της ταχύτητας και της αυτοκίνησης είναι απίστευτα καλή. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πραγματικά υπέροχα. Το Share button πήρε φωτιά σε ακόμα ένα παιχνίδι της Ubi που ξέρει από graphics. Απίθανοι χρωματισμοί και φωτισμός με εξαίρεση κάποια σημεία εκτός πόλης που χανόταν η εικόνα γύρω από το αυτοκίνητο. Τα οχήματα είναι απίθανα σχεδιασμένα και είναι κρίμα που ακόμα και σε ανάλυση 1080p χρειαζόμαστε real money για επιπλέον custom. H ηχητική ανάλυση του παιχνιδιού ήταν αρκετά αληθοφανή  όσο αναφορά τα οχήματα αλλά όχι τόσο καλή στης επιλογές κομματιών που υπάρχουν εντός παιχνιδιού και αγώνων. Επιπλέον κάτι που δεν μας άρεσε είναι πως ενώ δεν υπάρχει challenge racing ή Pvp μεταξύ των παικτών ενώ ταυτόχρονα, το παιχνίδι χρειάζεται μόνιμη σύνδεση με το δίκτυο της Sony. Είναι λίγο αργά για δάκρυα! Τέλος να αναφερουμε πως το επίπεδο των αντιπάλων ήταν τραγικό όχι σε θέμα δυσκολίας για επίτευξης νίκης όσο ότι δεν υπάρχει αρμονία στις κινήσεις τους!

Εν κατακλείδι, το Crew 2 προσφέρει μία μοναδική εμπειρία επιλογών οχημάτων μεταξύ, αεροπλάνων, σκαφών και αυτοκινήτων. Ο ανοιχτός κόσμος προσφέρει ψυχαγωγία αλλά σύντομα ίσως βάλετε φρένο στις μεγάλες βόλτες. Τα γραφικά και τα τοπία του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά και πραγματικά απολαμβάνεις τους αγώνες. Το θέμα είναι ότι η απόλαυση είναι παντελώς μονόπλευρη, καθώς η A.I. είναι σε χαμηλά επίπεδα. Η συνεχής σύνδεση με τους Server της Sony προκαλεί θέματα σε συνδιασμό με την έλλειψη Pvp. Υπάρχει σε μεγάλο βαθμό griding, ενώ το gameplay είναι μονότονο όσο αναφορά τα abilities του κάθε αυτοκινήτου. Ευχαριστούμε τη G3greatgames για τη χορηγία του τίτλου.

 

 

To Crew 2 είναι ένας τίτλος ο οποίος σχεδιάστηκε από την Ivory Tower και κυκλοφόρησε από την Ubisoft στις 29 Ιουνίου σε Ps4, Xbox One και Pc. Το σκηνικό ήταν αρκετά χλωμό όσο αναφορά το Crew καθώς η πρώτη κυκλοφορία δεν είχε αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων. Αυτή τη φορά,…

Review Overview

Gameplay - 7
Γραφικά - 8
Ήχος - 6.5
Αντοχή στο χρόνο - 6.5
Ψυχαγωγία - 7

7

Μέτριο

Αξίζει μόνο για τις απίθανες επιλογές οχημάτων!

BUY NOW
User Rating: Be the first one !
7

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Gkogkas Antonis

Hello my fellow Gamers... My name is Antonios Gkogkas. I am from Greece (Xanthi-Serres) and in the last 8 years i live in Cyprus-Larnaka. I am an Animal Scientist Msc Animal Nutritionist. My first touch with video games was a mixture of luck and nintento love! My first game was snow bros on nes when my cousin gave me to test it. Since then my collecting dream was stuck in my head. My mother, 2 years later ,brought me a Ps1 with Crash Bandicoot Racing and Metal Gear Solid 1. Then all started...Uncharted Series, The last of Us and Final Fantasy is one of the most beloved games of mine... Keep gaming...Games serves us...We do not serve games!!

Check Also

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy Review (PS4)

Back to the future? Blast from the past? Ή μια νέα αρχή για ένα παλιό ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.