Tuesday , 18 September 2018
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Lego Marvel Super Heroes 2 Review (Ps4)

Αμέτρητες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι να αγοράσουμε μέρες γιορτινές που είναι στα παιδιά μας, σε φίλους και συγγενείς. Τα δώρα γίνονται με αγάπη, και για εμάς τους gamers οι γιορτές είναι μεγάλη ευκαιρία να αναζητήσουμε ευκολότερα επιλογές και ίσως να δαπανήσουμε περισσότερα χρήματα για διάφορα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν την περίοδο που μας πέρασε. Η σειρά Lego, φαίνεται να μην έχει σταματημό. Αυτή τη φορά, η Traveller’s Tales με τη βοήθεια της Warner Bros, έφερε το δεύτερο κομμάτι της ιστορίας που αρχικά κυκλοφόρησε 4 χρόνια πριν με την ονομασία Marvel Super Heroes 2. Το νέο Lego προσπάθησε να δώσει στους παίκτες μία τεράστια επιλογή ηρώων και χαρακτήρων όμως μάλλον ξέχασε όλα τα υπόλοιπα. Σκοπός μίας ομάδας developer είναι να μην επαναλαμβάνει λάθη του παρελθόντος. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε το τίτλο.

Σεναριακά το Heroes 2 διαφέρει αρκετά από τον προκάτοχό του. Αυτή τη φορά ο Kang ο κατακτητής εισβάλει στη Γη για να τη καταστρέψει, παρέα με το στρατό του. Οι Avengers είναι αυτή τη φορά κοντά μας για να υπερασπιστούν το πλανήτη μας. Υπάρχει πληθώρα ηρώων αν και αυτή τη φορά το παιχνίδι δεν στηρίζεται στον Iron Man αλλά στον Captain America, στον Thor και άλλους. Το σενάριο είναι σχετικά ρηχό και είναι κάτι που έχουμε δει συχνά. Παρόλα αυτά Marvel game είναι τι να περιμένει κανείς. Οι καλοί υπερήρωες που θέλουν να νικήσουν τους κακούς. Nothing wrong about that!

Πέρα από το σενάριο τώρα που στέκετε σχετικά στο ύψος του, το gameplay είναι αρκετά ελαττωματικό με εξαίρεση το κομμάτι της μάχης. Όσο αναφορά το style παιχνιδιού, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με άλλα Lego. Όπως και σε άλλα, έτσι και σε αυτό το Lego, έχουμε την ομάδα υπερηρώων μας όπου είμαστε ελεύθεροι να αλλάζουμε όποτε εμείς θέλουμε. Όμως σε αντίθεση με άλλα Lego, στο Heroes 2, οι σύμμαχοι μας δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Αυτό φέρει προβλήματα τόσο στις μάχες, όσο και στην επίλυση γρίφων. Μιλώντας για γρίφους, να αναφέρουμε ότι αυτοί είναι άπειροι και αρκετά δύσκολοι. Τόσο δύσκολοι που πραγματικά μας βγήκε η πίστη να περάσουμε αρκετούς από αυτούς. Το γεγονός ότι οι σύμμαχοι μας δεν μας βοηθούν αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας. Ευτυχώς για εμάς υπάρχει Co-Op με το οποίο καλούμε κάποιο φίλο να μας βοηθήσει. Επίσης μπορούμε αυτή τη φορά να παίξουμε και διπλό με split screen. Σε μία μεγάλη οθόνη είναι αρκετά απολαυστικό. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι  στο Heroes 2, μπορούμε να φτιάξουμε τον δικό μας super hero με υπερ-δυνάμεις.

Το νέο Lego δεν σταματά εδώ. Υπάρχει πληθώρα side quests τα οποία δίνουν αρκετά καλούδια και συλλεκτικά items. Το θέμα είναι ότι δεν βοηθούν πουθενά. Η Traveller’s Tales δημιούργησε επίσης το Chronopolis όπου ο χρόνος έχει σταματήσει στο 0. Στην πόλη αυτή μπορούμε να ολοκληρώσουμε διάφορα challenges με τα οποία κερδίζουμε διάφορα collectibles. Όπως όμως προανέφερα δεν προσθέτουν απολύτως τίποτα στη πορεία μας στο παιχνίδι.

Το Marvel Heroes 2 το δοκιμάσαμε στο Ps4. Η ανάλυση του ήταν στα 1080p ενώ βρισκόμασταν στα 30 fps χωρίς κάποιο frame drop. Δυστυχώς συναντήσαμε αρκετά bugs και μόνο όταν κάναμε επανάληψη της αποστολής η ροή ‘’ξεκολλούσε’’. Ο τίτλος έχει συνολική διάρκεια 20 ώρες αλλά πραγματικά μπορεί να πάει πολύ περισσότερο με αρκετή ενασχόληση.  Σε αντίθεση με όλα αυτά έρχονται τα ηχητικά εφέ και ο ήχος που είναι εξαιρετικός. Ο Ian Livignstone κατάφερε να ξεκολλήσει από το πάτο της καριέρας του, και μετά από μερικά ανεπιτυχή αποτελέσματα όπως το Company of Heroes και το Star Trek Invasion, έρχεται να μας καταπλήξει με τις μελωδίες του στο ‘’Free Roam’’.

Εν κατακλείδι, το Lego Marvel Super Heroes 2 δεν μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ήταν αρκετά υποτονικό και αν εξαιρέσουμε τους όμορφους διαλόγους, τον ήχο αλλά και το καταπληχτικό παίξιμο από τους ηθοποιούς, δεν έδωσε τα αναμενόμενα. Το gameplay είναι αρκετά προβληματικό, ενώ οι γρίφοι δύσκολοι όσο αναφορά τη πρακτική τους επίλυση αφού το υπόλοιπο team είναι σαν να μην υπάρχει. Περιμένουμε καλύτερες δουλειές τις επόμενες φορές και νομίζω πως θα είναι ένα από τα Lego το οποίο θα αγοραστεί για τη ποικιλία των super heroes που έχει και μόνο.

Αμέτρητες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι να αγοράσουμε μέρες γιορτινές που είναι στα παιδιά μας, σε φίλους και συγγενείς. Τα δώρα γίνονται με αγάπη, και για εμάς τους gamers οι γιορτές είναι μεγάλη ευκαιρία να αναζητήσουμε ευκολότερα επιλογές και ίσως να δαπανήσουμε περισσότερα χρήματα για διάφορα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν την περίοδο…

Review Overview

Γραφικά - 7.5
Gameplay - 6
Ήχος - 8
Αντοχή στο χρόνο - 7
Ψυχαγωγία - 6

6.9

Μέτριο

Θέλει πολλές βελτιώσεις

BUY NOW
User Rating: Be the first one !
7

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Gkogkas Antonis

Hello my fellow Gamers... My name is Antonios Gkogkas. I am from Greece (Xanthi-Serres) and in the last 8 years i live in Cyprus-Larnaka. I am an Animal Scientist Msc Animal Nutritionist. My first touch with video games was a mixture of luck and nintento love! My first game was snow bros on nes when my cousin gave me to test it. Since then my collecting dream was stuck in my head. My mother, 2 years later ,brought me a Ps1 with Crash Bandicoot Racing and Metal Gear Solid 1. Then all started...Uncharted Series, The last of Us and Final Fantasy is one of the most beloved games of mine... Keep gaming...Games serves us...We do not serve games!!

Check Also

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy Review (PS4)

Back to the future? Blast from the past? Ή μια νέα αρχή για ένα παλιό ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.