Wednesday , 17 October 2018

Final Fantasy XV Royal Edition Review (Ps4)

Για να κατανοήσει κανείς το λόγο που γίνονται δεύτερα review, πρέπει πάντα να παίζει τη πρώτη έκδοση. Ποιός ο λόγος να βγάζει μία εταιρεία ένα παιχνίδι και μετά από καιρό να το ξανακυκλοφορεί με όλες τις ”διορθώσεις”; Το παρών review έχει ώς σκοπό να εστιάσει μόνο στις διαφορές με την πρώτη έκδοση και να αναλύσει το περιεχόμενο της δεύτερης. Δεδομένο πλέον, ακόμα και στα μάτια της εταιρείας παραγωγής Square Enix, είναι ότι η πρώτη έκδοση ήταν ελλειπής. Με την αγορά της Royal Edition, αποκτούμε πρόσβαση σε όλα τα Dlc, το Season pass και το Royal Pack. Αρχικά να αναφέρουμε ότι στη Royal Edition έχουμε τη προσθήκη τριών αυτοτελών επεισοδίων που το καθένα από αυτά φέρει τα ονόματα των τριών χαρακτήρων ( Ignis, Prompto, Gladiolus).

Κάθε επεισόδιο μας δίνει επιπλέον πλήροφορίες για το κάθε παίκτη. Αυτό ήταν κάτι το θετικό, καθώς δεχθήκαμε αρκετά μυνήματα όπου το κοινο μας ρωτούσε πως μπορεί να απολαύσει κανείς το τίτλο χωρίς να ξέρει την υπόθεση που βρίσκεται πίσω από την ιστορία του XV. Ένα από τα μεγάλα αρνητικά αυτής της έκδοσης είναι το τεράστιο πραγματικά μεγεθός της. Μας πήρε 2 ημέρες μέχρι να κατέβει όλο το περιεχόμενο στη κονσόλα μας. Τα γραφικά παραμένουν ίδια οπότε μην περιμένετε κάποιου είδους βελτίωση. Αυτό που αλλάζει είναι το gameplay όπου πλέον έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε τους χαρακτήρες όποτε εμείς θέλουμε κατά τη διάρκεια της μάχης και όχι μόνο.

Μία ακόμα καλή προσθήκη είναι ένα νέο Mode στο σύστημα μάχης που λέγεται Armiger Unleashed. Είναι First mode και σχετίζεται με τη χρήση των Armiger όπλων. Μέσω αυτής της έκδοση έχουμε μία ακόμα νέα προσθήκη που αφορά το map City of Ruins που μας βοηθά να φτάσουμε στο τέλος του παιχνιδιού. Πέρα από τα καινούργια όπλα, τα καινούργια skins, τα νέα quests θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Royal Cruiser για naval καταστάσεις!

Εν κατακλείδι, το Royal Edition, είναι η έκδοση που η εταιρεία έπρεπε να έχει από την αρχη της κυκλοφορίας του. Μας στεναχώρησε το τόσο μεγάλο μέγεθος του όσο αναφορά το GB αλλά η ανταμοιβή έρχεται μετά με το πλούσιο υλικό που απολαύσαμε. Με βάση αυτά που είδαμε τα 3 επεισόδια βοηθούν στο να καταλάβουμε το Lore καθώς μπορεί κάποιος να χαθεί χωρίς να έχει background. Δεν υπήρχαν αλλαγές όσο αναφορά τα γραφικά ή τον τεχνικό τομέα, όμως είδαμε αλλαγές στο gameplay που ήταν θετικές. Δυστυχώς λόγο κάποιων προβλημάτων που είχαμε δεν ασχοληθήκαμε με το Multiplayer content που ήταν co-op. Ευχαριστούμε τη G3greatgames για τη χορηγία του τίτλου.

Για να κατανοήσει κανείς το λόγο που γίνονται δεύτερα review, πρέπει πάντα να παίζει τη πρώτη έκδοση. Ποιός ο λόγος να βγάζει μία εταιρεία ένα παιχνίδι και μετά από καιρό να το ξανακυκλοφορεί με όλες τις ''διορθώσεις''; Το παρών review έχει ώς σκοπό να εστιάσει μόνο στις διαφορές με την…

Review Overview

Gameplay - 8.5
Γραφικά - 9
Ήχος - 10
Αντοχή στο χρόνο - 10
Ψυχαγωγία - 9

9.3

Πολύ καλό

Η ολοκληρωμένη έκδοση του Final Fantasy xv

BUY NOW
User Rating: 4.6 ( 1 votes)
9

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Gkogkas Antonis

Hello my fellow Gamers... My name is Antonios Gkogkas. I am from Greece (Xanthi-Serres) and in the last 8 years i live in Cyprus-Larnaka. I am an Animal Scientist Msc Animal Nutritionist. My first touch with video games was a mixture of luck and nintento love! My first game was snow bros on nes when my cousin gave me to test it. Since then my collecting dream was stuck in my head. My mother, 2 years later ,brought me a Ps1 with Crash Bandicoot Racing and Metal Gear Solid 1. Then all started...Uncharted Series, The last of Us and Final Fantasy is one of the most beloved games of mine... Keep gaming...Games serves us...We do not serve games!!

Check Also

Sonic Mania Plus Review (PS4)

[Εισαγωγή για παιχνίδι με μπλε χαρακτήρα. Something funny] Τι είναι μπλε και δεν κλείνει ποτέ; ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.