Wednesday , 17 October 2018

CoD: Black Ops 4: PC Specs και ένα περίεργο Day One Patch στις Retail εκδόσεις

Η Activision, ανακοίνωσε και επίσημα τις απαιτήσεις συστήματος που θα πρέπει να πληρεί το PC σας ώστε να τρέξει σωστά το επερχόμενο, Call of Duty: Black Ops 4.

Aς δούμε αρχικά τις απαιτήσεις καθώς και τις ώρες που θα διατεθεί το παιχνίδι. Εδώ να πούμε πως το Pre-Load θα γίνει διαθέσιμο από σήμερα, 9 Οκτωβρίου στις 7:00 (ξημερώματα 10 Οκτωβρίου).

Minimum specs

  • OS: Windows 7 or higher (64-bit)
  • CPU: Intel Core i3-4340/ AMD FX-6300
  • RAM: 8 GB
  • Graphics: GeForce GTX 660 2GB/ G3Force GTX 1050 2GB or Radeon HD 7950 2GB

Recommended specs

  • OS: Windows 10 (64-bit)
  • CPU: Intel i5-2500k/ Ryzen R5 1600X
  • RAM: 12 GB
  • Graphics: GeForce GTX 970 4GB/ GTX 1060 6GB or Raden R9 390/ AMD RX 580

High refresh/ competitive specs at 1080p

This is the recommended setup for players using high refresh rate monitors at 1080p.

  • OS: Windows 10 (64-bit)
  • CPU: Intel i7-8700K/ AMD Ryzen 1800X
  • RAM: 16GB
  • Graphics: GeForce GTX 1080 or Radeon RX Vega64 Graphics

4K Ultra specs

  • OS: Windows 10 (64-bit)
  • CPU: i7-8700K/ AMD Ryzen 2700X
  • RAM: 16GB
  • Graphics: GeForce GTX 1080Ti

Ready for launch

You will be able to preload Call of Duty: Black Ops 4 from Battle.net at 9 pm PT on October 9, which is about 5 am UK time and the download size is roughly 55GB. The full game will launch at the following times:

  • Los Angeles – 9 pm PT, October 11
  • UK – 5 am BST, October 12
  • New York – 12 am ET, October 12
  • Sao Paulo – 1 am BRT, October 12
  • Stockholm – 6 am CEST, October 12
  • Berlin – 6 am CEST, October 12
  • Moscow – 7 am MSK, October 12
  • Singapore – 12 pm SGT, October 12
  • Seoul – 1 pm KST, October 12
  • Sydney – 3 pm AEST, October 12

Όσον αφορά το Day One Patch, η εταιρία ανακοίνωσε πως ειδικά για τις retail εκδόσεις θα πρέπει να κατεβάσετε 50GB patch, μιας και στην ουσία αυτό είναι το παιχνίδι το οποίο θα ξεκλειδώνει και όλα τα modes του παιχνιδιού! Το ίδιο φυσικά, δεν ισχύει για τις digital εκδόσεις μιας και το pre-load όπως αναφέραμε παραπάνω θα έχει ήδη δοθεί και το συνολικό μέρος του παιχνιδιού θα έχει φορτωθεί στα συστήματα των αγοραστών.

Το Call of Duty: Blacks Ops 4 αναμένεται σε PC, Xbox One και PS4 στις 12 Οκτωβρίου.

 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Geo

Τhe story of my life? It all started when i met Max Payne at the age of seven... The rest is a beautiful fairy tale! And of course PC MANIAC!

Check Also

Assassin’s Creed Rebellion: Έρχεται σε Android και iOS μέσα στον Νοέμβριο

Πριν κάμποσο καιρό η Ubisoft, είχε ανακοινώσει και επίσημα τον free-to-play mobile τίτλο της, με ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.