Wednesday , 19 September 2018

ATOMEGA Review (PC)

Για τους λάτρεις του διαστήματος το Atomega είναι ότι καλύτερο. Η εταιρεία παραγωγής Ubisoft Reflections με την βοήθεια της Ubisoft κυκλοφόρησε στις 19/9/2017 το online action-shooter Atomega. Η Ubisoft Reflections έγινε γνωστή από την κυκλοφορία των Grow Home και Grow Up. Ο τίτλος κυκλοφορεί μέσω steam στη τιμή των 9.99$. Παρότι δεν είμαστε fan των Online shooters προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες για να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη για τον νέο τίτλο της Ubisoft.

Η ιδέα του τίτλου στηρίζετε στο ‘’άτομο’’  και στην προσπάθεια μας να γίνουμε τιτάνες. Είναι εύκολο να το φανταστεί κανείς, όπως εύκολο είναι να το κάνεις. Το gameplay του Atomega είναι απλούστατο καθώς σκοπός μας είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους κύβους για να μεγαλώσουμε. Μπαίνοντας στο παιχνίδι, ξεκινάμε ως ‘’άτομα’’. Το μικρό μας μέγεθος κρύβει εκπλήξεις καθώς όσο συλλέγουμε κύβους μεγαλώνουμε και γινόμαστε τέρατα. Σιγά σιγά λοιπόν από απλά Exoforms, γινόμαστε Omega Exoforms με φοβερές δυνάμεις και δυνατότητες. Στο κόσμο λοιπόν του Atomega συναγωνιζόμαστε άλλους 7 παίκτες σε έναν χάρτη γεμάτο παγίδες, κρυψώνες και πολλούς μα πάρα πολλούς κύβους. Η καταστροφή των αντίπαλων παικτών είναι αυτοσκοπός, καθώς με το να τους εκτελείτε αυξάνετε τη πιθανότητα να μείνετε στο μεγαλύτερο δυνατό  ‘’size’’ μέχρι το τέλος του γύρου. Μέσα στη πίστα θα μπορέσετε να συλλέγετε κύβους οι οποίοι όχι μόνο αυξάνουν το μέγεθός σας, αλλά σας προσθέτουν  διάφορα abilities. Όσο αναφορά το πώς θα παίξετε στο Keyboard, πραγματικά είναι πανεύκολο.  Τέσσερα πλήκτρα της αρεσκείας σας για τις 3d κινήσεις του χαρακτήρας σας. Με το αριστερό κλικ στο ποντίκι  πυροβολούμε τους αντιπάλους μας,  ενώ με το δεξί κλικ εκτελούμε special abilities. Δυστυχώς κάθε φορά που χάναμε από έναν αντίπαλο μας, ξεκινούσαμε από την αρχή, δηλαδή από μία μικρή μπαλίτσα. Ήταν αρκετά δύσκολο στη συνέχεια να αναπτυχθούμε γιατί οι εχθροί μας ήταν ήδη σε Big Exoform και δεν μας άφηναν να ξαναφτάσουμε στο επίπεδο τους. Υπάρχει μία τρελόbug επιλογή, να κάνουμε teleport μακριά από τους εχθρούς μας, σε ασφαλές μέρος, χάνοντας όμως λίγο από τη μάζα μας. Ένα από τα αρνητικά του τίτλου είναι ότι το gameplay είναι πραγματικά επαναλαμβανόμενο. Επίσης δεν υπήρχε κάποιο ουσιαστικό έπαθλο από τις νίκες μας, καθώς το μόνο που ξεκλειδώσαμε ήταν διαφορετικά χρώματα στους κύβους. Στο Atomega είναι εμφανής η απουσία Pve( ή απλά να μπορούσαμε να παίξουμε εναντίον του υπολογιστή). Ο λόγος είναι ότι περιμέναμε 15 ολόκληρα λεπτά για να βρούμε match up στους servers.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά καλά. Ο κυβισμός κυριαρχεί στο μοναδικό χάρτη που υπάρχει στο Atomega. Τα χρώματα του τίτλου είναι πανέμορφα και έντονα κάτι το οποίο μας άρεσε αρκετά. Ο ήχος του παιχνιδιού είναι απλά για να υπάρχει και θα αποφύγουμε να τον κρίνουμε γιατί πραγματικά δεν έχει νόημα.

Εν κατακλείδι το Atomega θα μπορούσε να είναι ή να γίνει ακόμα καλύτερο. Η προσθήκη κάποιων σοβαρών rewards, όπως για παράδειγμα η ενσωμάτωση διαφορετικών όπλων θα βελτίωνε τον τίτλο. Είναι αρκετά διασκεδαστικό και κυρίως έξυπνο, όμως η πολύ επανάληψη δεν είναι ότι καλύτερο. Παρόλα  αυτά τα 10 ευρώ δεν είναι απαγορευτικά για να  το δοκιμάσει κανείς. Για τους λάτρεις των shooter και για αυτούς που θέλουν να περάσουν όμορφα αρκετές ώρες gaming με τη παρέα τους. Το λέει και η λέξη άλλωστε… ATOM-OMEGA… Από τα χαμηλά στα ψηλά…

This slideshow requires JavaScript.

Για τους λάτρεις του διαστήματος το Atomega είναι ότι καλύτερο. Η εταιρεία παραγωγής Ubisoft Reflections με την βοήθεια της Ubisoft κυκλοφόρησε στις 19/9/2017 το online action-shooter Atomega. Η Ubisoft Reflections έγινε γνωστή από την κυκλοφορία των Grow Home και Grow Up. Ο τίτλος κυκλοφορεί μέσω steam στη τιμή των 9.99$.…

Review Overview

Γραφικά - 7.5
Gameplay - 7
Ήχος - 6
Αντοχή στο χρόνο - 7
Ψυχαγωγία - 7.5

7

Καλό

Διασκεδαστικό αλλά θέλει αρκετή δουλειά ακόμα.

BUY NOW
User Rating: Be the first one !
7

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Gkogkas Antonis

Hello my fellow Gamers... My name is Antonios Gkogkas. I am from Greece (Xanthi-Serres) and in the last 8 years i live in Cyprus-Larnaka. I am an Animal Scientist Msc Animal Nutritionist. My first touch with video games was a mixture of luck and nintento love! My first game was snow bros on nes when my cousin gave me to test it. Since then my collecting dream was stuck in my head. My mother, 2 years later ,brought me a Ps1 with Crash Bandicoot Racing and Metal Gear Solid 1. Then all started...Uncharted Series, The last of Us and Final Fantasy is one of the most beloved games of mine... Keep gaming...Games serves us...We do not serve games!!

Check Also

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy Review (PS4)

Back to the future? Blast from the past? Ή μια νέα αρχή για ένα παλιό ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.