Όλες οι ανακοινώσεις από το Nintendo Direct

482

Όπως σας ανακοινώσαμε χθες, η Nintendo πραγματοποίησε σήμερα τα μεσάνυχτα ένα Nintendo Direct το οποίο όπως φαίνεται έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Δίχως να χάνουμε καιρό αρχίζουμε:

1. Η εταιρία ανακοίνωσε πως το Okami HD, μετά το PS4 και Xbox One θα έρθει και στο Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στο eShop της εταιρίας μέσα το καλοκαίρι.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το σχετικό trailer:

2. Προχωρώντας, να πούμε πως τελικά το εκπληκτικό Little Nightmares έρχεται και αυτό στο Switch. Στο Switch θα δοθεί η Complete Edition του παιχνιδιού, η οποία περιλαμβάνει όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει μέσα και σήμερα. Θα υπάρχει και Amiibo support όπου ο εκάστοτε παίκτης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Pac-Man ώστε να ξεκλειδώσει το ”Pakku-Mask”.

To παιχνίδι αναμένεται στις 18 Μαΐου.

3. Προχωράμε στο νέο Super Smash Bros. το οποίο θα έρθει στο Nintendo Switch. Η εταιρία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το παιχνίδι, αλλά στάθηκε στο γεγονός πως το fighting game θα επιστρέψει μέσα στο έτος.

Ακολουθεί το Reveal Trailer:

4. Ακόμη ένα παιχνίδι στην κονσόλα της Nintendo. Ο λόγος για το South Park: The Fractured but Whole, το οποίο θα έρθει στο Nintendo Switch στις 24 Απριλίου.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer:

5. Τελικά οι φήμες βγαίνουν αληθινές και το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, δεν έρχεται μόνο στο Nintendo Switch αλλά και σε Xbox One Και PC (Steam).

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε όλες τις παραπάνω πλατφόρμες στις 10 Ιουλίου.

Δείτε το σχετικό trailer:

6. Συνεχίζουμε με το Mario Tennis Aces, για το οποίο έχουμε και επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας. Το παιχνίδι θα έρθει στο Nintendo Switch στις 22 Ιουνίου.

Να προσθέσουμε πως το Tennis Aces θα έρθει και με ολοκληρωμένο story mode καθώς και ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω:

7. Ημερομηνία κυκλοφορίας και για το Octopath Traveler. Το παιχνίδι θα έρθει αποκλειστικά στο Nintendo Switch στις 13 Ιουλίου.

Μέσω του Nintendo Direct, η εταιρία μας αποκάλυψε ακόμη δύο νέους χαρακτήρες (Alfyn και Tressa), καθώς και την Special edition του παιχνιδιού η οποία θα εμπεριέχει έναν χάρτη, ένα special κουτί, soundtrack του παιχνιδιού σε CD καθώς και ένα βιβλίο μέσω του οποίου θα μάθουμε περισσότερα για ους ήρωες του παιχνιδιού.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

8. Το Captain Toad: Treasure Tracker, οι περισσότεροι ίσως να το γνωρίζετε από το Wii U. Το παιχνίδι έρχεται και στο Nintendo Switch λοιπόν αλλά και σε Nintendo 3DS στις 13 Ιουλίου.

Δεν πρόκειται για μία απλή μεταφορά του παιχνιδιού στην νέα κονσόλα της εταιρίας, μιας και υπάρχουν νέα επίπεδα τα οποία έχουν βασιστεί στο Super Mario Odyssey καθώς και ένα νέο co-op mode.

Ακολουθεί το σχετικό trailer:

9. Για το τέλος αφήσαμε το Undertale, ένα εκπληκτικό Indie παιχνίδι. To παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει αρχικά σε PC το 2016 και έπειτα ήρθε σε PS4 και PS Vita το 2017.

Ήρθε η ώρα να το δούμε και σε Nintendo Switch μέσα στην χρονιά. Ακολουθεί το reveal trailer:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.