Το Code Vein μετακινεί την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο 2019!

417

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πώς η κυκλοφορία του πολυσυζητημένου τίτλου της, Code Vein, θα κυκλοφορήσει τελικά κάποια, απροσδιόριστη μέχρι στιγμής ημερομηνία μέσα στο 2019.

Ο τίτλος, οποίος βάση του υλικού που έχουμε δει μέχρι τώρα, δανείζεται στοιχεία από το τα δημοφιλή παιχνίδια της From Software, Demon/Dark Souls και Bloodborne, πρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018. Αλλά, μετά από δήλωση της Bandai Namco, η εταιρία επιθυμεί να παραδώσει στους fans ένα τίτλο ο οποίος όχι μόνο θα ικανοποιήσει αλλά θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους και για αυτό το λόγο επέλεξαν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία!

Το Code Vein λαμβάνει χώρο σε μία δυστοπική έκδοση της μελλοντικής Γης, όπου ένα ιός μαστίζει τον κόσμο. Η Γη έχει μετατραπεί σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον, γεμάτο τέρατα και θάνατο και οι πρωταγωνιστές καλούνται να πολεμήσουν για την επιβίωσή τους εναντίων τόσο των τεράτων όσω και εναπομείναντων ανθρώπων. is set in a future wasteland, where Earth has been ravished by some form of disease. Monsters now roam the land, and you’ll have to set forth with your AI partner to fight both humans and beasts alike.

Αναμένουμε με ανυπομονησία νέα για τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως και οποιουδήποτε είδους νέο υλικό από τον τίτλο!

Εδώ μπορείτε να βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.