Το AC: Odyssey θα έχει το δικό του αλα Shadow of War ”Nemesis” σύστημα

1032

O Jonathan Dumont, creative director του Assassin’s Creed Odyssey, παραχώρησε συνέντευξη στο GameInformer και μοιράστηκε κάποιες νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο Mercenary σύστημα, το οποίο θυμίζει κατά πολύ το γνωστό ”Nemesis” σύστημα του Middle-earth: Shadow of Mordor.

Πιο αναλυτικά είπε πως εφόσον οι παίκτες διαπράττουν κάποιο έγκλημα θα υπάρχει μία αμοιβή για το κεφάλι τους. Σε κάθε παράνομη πράξη το notoriety level θα ανεβαίνει. Καθώς αυτό εξελίσσεται οι μισθοφόροι θα αναζητούν τον παίκτη έτσι ώστε να τον σκοτώσουν.

To Οdyssey θα αρχίσει με 50 μισθοφόρους οι οποίοι θα είναι NPCs φτιαγμένοι από την ομάδα του παιχνιδιού, είτε θα αυτοδημιουργούνται από το ίδιο το παιχνίδι. Οι μισθοφόροι θα μοιάζουνε με τους Phylakes του Origins, αλλά θα έχουν δικά τους abilities, δεξιότητες αλλά και αδυναμίες. Μερικοί θα συνοδεύονται ακόμη και από αρκούδες για extra προστασία.

Φυσικά εάν κερδίσετε τις μάχες έναντι αυτών, θα παίρνεται και τις κατάλληλες ανταμοιβές. Εάν σκοτώσετε κάποιον από αυτούς θα μπορείτε να πάρετε τον εξοπλισμό τους, ενώ εάν δεν τους σκοτώσετε θα έχετε την δυνατότητα να τους εντάξετε στο πλήρωμά σας ώστε να εκμεταλλευτείτε τα ειδικά abilities τους.

To Αssassin’s Creed Odyssey, αναμένεται σε PC, Xbox One και PS4 στις 5 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.