Πολεμιστές είστε έτοιμοι; Λάβετε συμμετοχή στο Open Beta Event του FOR HONOR και κερδίστε πλούσια δώρα!

647

Η ομάδα του CyprusGamer σε συνεργασία με την G3 Great Games, σας προσκαλούν να πολεμήσετε και να δείξετε ποιος είναι ο κυρίαρχος μέσα στα πεδία μάχης, του FOR HONOR.

Το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 – 14:00, θα διεξαχθεί στο Kinx-Esports Arena, στην Λευκωσία το Open Beta Event του επερχόμενου τίτλου της Ubisoft.

Στο For Honor, oι εντυπωσιακότεροι στρατοί των παλιών χρόνων συγκρούονται. Φτιαγμένο με έμφαση στην μάχη σώμα με σώμα και ρεαλιστική απόδοση των στοιχείων της εποχής. Οι τρομεροί Βίκινγκς, οι ευγενείς Ιππότες και οι εντυπωσιακοί Σαμουράι έρχονται αντιμέτωποι σε τεράστιες μάχες που περιλαμβάνουν πολιορκίες σε κάστρα, και αναμετρήσεις μεταξύ στρατών σε μεγάλες πεδιάδες. Δημιουργημένοι με την βοήθεια ειδικών, όλοι οι χαρακτήρες συμπεριφέρονται με μεγάλη φυσικότητα, από την κίνηση και τον χειρισμό των όπλων τους ως τις οπτικές λεπτομέρειες στον εξοπλισμό τους. Μπορείς να χειριστείς, οποιοδήποτε ήρωα από τα τρία διαφορετικά factions θες, ορίζοντας την δική σου μοίρα. Φυσικά το παιχνίδι εκτός του multiplayer με διάφορα modes, προσφέρει και ένα πολύ καλό single-player campaign.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ EVENT

Για να λάβετε μέρος στο event και να γίνεται ένας από τους 10  πολεμιστές οι οποίοι θα παίξουν το παιχνίδι, αρκεί να μας στείλετε ένα μήνυμα στο επίσημο Facebook Page μας, γράφοντας ”FOR HONOR OPEN BETA EVENT”. Την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν οι 10 οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο event. Φυσικά δεν θα τους αφήναμε έτσι, μιας και όλοι θα κερδίσουν, τα παρακάτω exlusive και συλλεκτικά δώρα:

-10 συλλεκτικές αφίσες
-10 exlsusive Key Chains
-10 coasters
-10 συλλεκτικά T-Shirts του παιχνιδιού (Medium ή Large)

Εννοείται πως όλοι είστε καλεσμένοι στο event για να πάρετε και εσείς μία ιδέα από το πολυαναμενόμενο For Honor.

Καλή επιτυχία σε όλους, ο πόλεμος αρχίζει… Διαλέξτε το faction σας και ετοιμαστείτε!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.