Πιθανόν να επισκεφτούμε και την Ελλάδα στο νέο Assassin’s Creed (ΦΗΜΕΣ)

423

Έναν περίπου μήνα πριν την Ε3, οι φήμες για το επόμενο  Assassin’s Creed, αρχίζουν και παίρνουν φωτιά πάλι.

Όπως εδώ και μερικούς μήνες γνωρίζουμε, το επόμενο παιχνίδι θα διαδραματίζεται στην Αίγυπτο και μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες οι παίκτες θα επισκεφτούν και την Ελλάδα! Εν συνεχεία οι φήμες κάνουν  λόγο για δύο χαρακτήρες-Assassins, όπως ακριβώς και το Assassin’s Creed Syndicate οι οποίοι θα είναι μέλη του αρχικού τάγματος των Assassin’s.

Περνώντας στο ίδιο το παιχνίδι, θα έχουμε να κάνουμε με ένα λιγότερο ευθύγραμμο μοτίβο. Το progession σύστημα του χαρακτήρα δεν θα συνδέεται στενά με την βασική ιστορία. Σύμφωνα με τις νέες φήμες θα ονομάζεται Assassin’s Creed: Origin (αρχικά ξέραμε για Empire), και ο παίκτης θα έχει περισσότερο χώρο προς εξερεύνηση και ελευθερία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πηγή η οποία έδωσε την εν λόγω διαρροή, αναφέρει πως το παιχνίδι έχει τεράστια κλίμακα συγκρίνοντάς το με το Skyrim.

Όπως προαναφέραμε στο παιχνίδι θα επισκεφτούμε εκτός πολλών περιοχών της Αιγύπτου και την Ελλάδα. Και αυτό διότι, τα πλοία θα επιστρέψουν στο επόμενο παιχνίδι (Assassin’s Creed III, Assassin’s Creed: Black Flag), και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε κάθε πτυχή της Μεσογείου και προφανώς και την Ελλάδας (λογικά).

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες δόθηκαν από το WWG καθώς και τον Liam Robertson, ο οποίος αποτελούσε μέρος του  Did You Know Gaming, Nintendo Life κτλ, και ουκ ολίγες φορές έχει δώσει leaks και πληροφορίες για παιχνίδια πριν ακόμη ανακοινωθούν, με απόλυτη επιτυχία  φυσικά.

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι φήμες, αλλά δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Υπομονή λοιπόν, μέχρι την E3 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.