Νέα Ανάρτηση από Bioware και Casey Hudson

433

 

Τηρώντας την υπόσχεσή του μετά την επιστροφή του στη Bioware ο Casey Hudson επιστρέφει με ακόμη μία νέα ενημέρωση στο μπλοκ εταιρίας. Όπως και στις προηγούμενές του αναρτήσεις συνεχίζει να αναφέρει πως η Bioware έχει εξελιχθεί τόσο με το πέρασμα των χρόνων όσο και με κάθε νέο άτομο που επηρεάζει τα διάφορα πρότζεκτ.

Με χαρά μου παρατηρώ (ως μεγάλος φαν της Bioware και των τίτλων της) πως με την επιστροφή του Casey, το Anthem, ένας τίτλος για τον οποίο έχω μεγάλες προσδοκίες αλλά και επιφυλάξεις, λαμβάνει την πρέπον σημασία. Ενώ στην αρχή είχε πλασαριστεί ως απλά ένας νέος αντιμέτωπος για το Destıny, χωρίς ιδιαίτερη έμφαση σε ιστορία, τώρα η βασικοί πυλώνες που χαρακτηρίζουν κάθε τίτλο της εταιρίας εγκαθιδρύονται στον τίτλο. Αναφέρει πως στόχος είναι κόσμος και το περιβάλλον να αλληλεπιδρά με τον κάθε παίκτη, μετατρέποντάς τον στον πρωταγωνιστή της ιστορίας.

Βέβαια το ερώτημα παραμένει: Είναι εφικτό αυτό ακόμη και μη την συμπερίληψη multıplayer; Αναμένουμε με ανυπομονησία τα νεότερα …

Μπορείτε να διαβάσετε το ολοκληρωμένο άρθρο παρακάτω, όπως και όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα της εταιρίας.

Creating Worlds: The Future of BioWare

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.