Η Ubisoft απαντά στα επικριτικά σχόλια σχετικά με τα microtransactions του FOR HONOR

442

Πρόσφατα είχε προκληθεί ένας χαμός, σχετικά με το ποσό που χρειάζεται ένας παίκτης του For Honor για να ξεκλειδώσει ότι υπάρχει στο παιχνίδι (cosmetic items, effects, ήρωες κτλ), μιας και χρήστης του Reddit υπολόγισε πως το μέσο ποσό θα είναι 700€ ή τα 2,5 χρόνια (παίζοντας περίπου 2-3 ώρες την μέρα, και πληρώνοντας με in game χρυσό).

O game director του παιχνιδιού, Damien Kieken δεν άργησε να απαντήσει σε όλα αυτά λέγοντας τα εξής:

”Εμείς ποτέ δεν είχαμε ποτέ την πρόθεση να οδηγήσουμε τους παίκτες να ξεκλειδώσουν τα πάντα. Αρχικά, αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Δώσαμε μία RPG υφή σε ένα PvP παιχνίδι πάλης, αλλά είναι ένα παιχνίδι σαν το World of Warcraft, στο οποίο ποτέ δεν θα προσπαθήσετε να ξεκλειδώσετε τα πάντα για όλους τους χαρακτήρες. Το ίδιο συμβαίνει και στα MOBA παιχνίδια, δεν θα προσπαθήσετε να ξεκλειδώσετε όλο το περιεχόμενο για όλους τους χαρακτήρες στο παιχνίδι”. 

Ενώ συνέχισε: ”Αυτό που προβλέπεται, είναι πως οι περισσότεροι παίκτες θα παίζουν με έναν έως τρεις χαρακτήρες και αυτό όντως βλέπουμε. Οι περισσότεροι παίκτες εστιάζουν σε έναν χαρακτήρα, έναν ήρωα και άλλοι πάνε μέχρι τους τρεις. Ο σχεδιασμός βασίζεται γύρω από αυτό το μοντέλο. Τα κοσμητικά items, για εμάς αποτελούν ένα end-game content. Πράγματα τα οποία ίσως θα θέλετε να ξεκλειδώσετε εφόσον παίξετε το παιχνίδι κάμποσες εβδομάδες”.

Εσάς ποια η γνώμη σας για το θέμα;

Μπορείτε να διαβάσετε και το σχετικό Review μας για το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω video (24:01 και μετά) τι είπε ο Kieken σχετικά με το θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.