Επερχόμενο Update ”μεταλλάσσει” το AC: Origins σε ένα διαδραστικό μουσείο!

490

Μπορεί το Assassin’s Creed Origins να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά η Ubisoft ήδη σκέφτεται τα ”μετά launch” σχέδια της για το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγο ανακοίνωσε πως στις αρχές του 2018, θα δοθεί στους κατόχους του παιχνιδιού ένα δωρεάν update, με όνομα ”Discovery Tour”, το οποίο θα ”μεταλλάξει” το παιχνίδι σε ένα διαδραστικό μουσείο.

To Discovery Tour, θα ”δανειστεί” όλα τα assets των NPCs από το κανονικό παιχνίδι, και έπειτα από τις σχετικές διορθώσεις, θα σχηματιστεί μία σειρά από διαδραστικές περιηγήσεις εντός του παιχνιδιού. Για παράδειγμα παρακάτω, μπορείτε να δείτε έναν ιερέα που εκτελεί ένα μέρος μίας Αρχαίας τελετουργία, μουμιοποιώντας ένα νεκρό σώμα, με τα σχετικά voiceovers να εξηγούν την διαδικασία με περισσότερες λεπτομέρειες.

Φαίνεται πως οι εν λόγω περιηγήσεις θα είναι αρκετά μεγάλες, βλέποντας παραπάνω το σχετικό UI του παιχνιδιού. Ολοκληρώνοντας μία σειρά από περιηγήσεις θα μπορέσετε επίσης να εξερευνήσετε διάφορων ειδών θέρετρα όντας σύζυγος του κεντρικού ήρωα, του Bayek (η Aya), ως Κλεοπάτρα ακόμη και ως Ιούλιος Καίσαρας.

Σύμφωνα με την Ubisoft, η ιδέα γεννήθηκε από το ότι πολλοί εκπαιδευτικοί συχνά χρησιμοποιούν ως παράδειγμα το Assassin’s Creed, ώστε να προσελκύσουν τους μαθητές τους στην διδασκαλία ιστορίας και πολιτισμού.

Προκειμένου να αυξηθεί το εύρος ηλικίας στο οποίο θα αναφέρεται το Discovery Tour mode, αυτό θα αποσυρθεί εντελώς από την ιστορία του Origins δίχως να έχει την παραμικρή επαφή με αυτό και φυσικά εξαλείφοντας κάθε είδους μάχη, βία ή σκληρή γλώσσα και ”ακατάλληλες σκηνές” οι οποίες ενδέχεται να υπάρχουν στο βασικό μας παιχνίδι.

Το Assassin’s Creed Origins, αναμένεται σε PC, Xbox One και PS4 στις 27 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.