ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε Exclusive Merchandise από το FOR HONOR

955

Σε συνεργασία με την G3 Great Games, προσφέρουμε σε εσάς τον νέο διαγωνισμό μας.

Το FOR HONOR, ο ολοκαίνουργιος τίτλος της Ubisoft, κυκλοφορεί ήδη εδώ και μερικές μέρες, με τις κριτικές για παιχνίδι να είναι εξαιρετικές.

Εμείς, δίνουμε την δυνατότητα σε δύο τυχερούς νικητές να κερδίσουν exclusive merchandise από το παιχνίδι, με πράγματα τα οποία φυσικά δεν πωλούνται πουθενά.

Ας δούμε τα δώρα που θα κερδίσουν οι δύο νικητές μας:

-2 T-shirts του παιχνιδιού (μέγεθος Medium)
-2 αφίσες του For Honor
-2 Exclusive Key Chains
-2 συλλεκτικά Coasters (σετ των τριών στο κάθε πακέτο)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να κάνετε ένα LIKE και ένα Share κάτω από την σχετική δημοσίευση του εν λόγω άρθρου στο επίσημο Facebook Page μας (βρείτε το εδώ).

Οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, στις 24 Φεβρουαρίου.

Οι νικητές που θα προκύψουν θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας που βρίσκονται στα Λατσιά / Λευκωσία. Όποιοι προτιμούν να παραλάβουν τα δώρα τους μέσω κάποιας Courier ή μεταφορικής εταιρίας,τα έξοδα θα επιβαρύνουν τους ίδιους. Αυτό ισχύει για Κύπρο και Ελλάδα.

Καλή επιτυχία!!!

Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε το σχετικό Review μας για το παιχνίδι, καθώς και στο παρακάτω Link να δείτε το πιο πρόσφατο Livestream μας.

UPDATE: Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας. Οι δύο τυχεροί νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέσω ενός μηνύματος στο επίσημο Facebook Page μας, έτσι ώστε να ενημερωθούν για την παραλαβή των δώρων τους. Οι νικητές είναι οι :

Costas Messios
Vassilis Lazouras

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.