ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το 20th Anniversary κερί από το DIABLO

886

Πρόσφατα, το DIABLO franchise έκλεισε 20 χρόνια παρουσίας στην gaming βιομηχανία, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises όχι μόνο της Blizzard αλλά και ολόκληρης της gaming κοινότητας.

Έτσι η Blizzard, προχώρησε στην κυκλοφορία κάποιων επετειακών-συλλεκτικών προϊόντων για κάθε γούστο και περίσταση.

Εμείς σε συνεργασία με την G3 Great Games, θα σας δώσουμε την δυνατότητα να κερδίσετε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο. Ο λόγος για το DIABLO 20th Anniversary candle. Πρόκειται για ένα συλλεκτικό κερί στα χρώματα και το ύφος του παιχνιδιού, το οποίο θα σας κρατήσει συντροφιά τις όμορφες νύχτες gaming και ενασχόλησής σας με το παιχνίδι και όχι μόνο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να κάνετε ένα LIKE και ένα Share κάτω από την σχετική δημοσίευση του εν λόγω άρθρου στο επίσημο Facebook Page μας (βρείτε το εδώ).

Ο νικητής θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο νικητής ο οποίος θα προκύψει θα πρέπει να παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία μας που βρίσκονται στα Λατσιά / Λευκωσία. Εάν προτιμήσει να παραλάβει το δώρο του μέσω κάποιας Courier ή μεταφορικής εταιρίας,τα έξοδα θα επιβαρύνουν τον ίδιο. Αυτό ισχύει για Κύπρο και Ελλάδα.

Καλή επιτυχία!!!

UPDATE: Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας. Οι τυχερός νικητής παρακαλείται να επικοινωνήσει μέσω ενός μηνύματος στο επίσημο Facebook Page μας, έτσι ώστε να ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου του. Ο νικητής είναι ο :

-Λοΐζος Ποταμιτης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.