ΑC Odyssey: Το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του franchise σε αυτή την γενιά

1140

Η Ubisoft ανακοίνωσε μερικά πράγματα σχετικά με τις πωλήσεις και την μέχρι τώρα πορεία του Assassin’s Creed Odyssey στην αγορά.

Η γαλλική εταιρία, ανέφερε πως το Odyssey κατάφερε να κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, πέρα από κάθε άλλο παιχνίδι του franchise το οποίο κυκλοφόρησε στην γενιά που διανύουμε. Με λίγα λόγια σημείωσε πολύ καλύτερη πορεία από τα Origins, Syndicate και Unity.

Ο Geoffroy Sardin, Senior Vice President of Sales της Ubisoft σημείωσε μάλιστα πως το παιχνίδι ίσως καταφέρει να γίνει το πιο επιτυχημένο παιχνίδι όλης της σειράς:

”Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κατάφερε η ομάδα ανάπτυξης στο Assasin’s Creed Odyssey και η θερμή υποδοχή από παίκτες και κριτικούς μας έχει συνεπάρει. Με βάση πάντα την ποιότητα του παιχνιδιού και πολύ θετικές αντιδράσεις των παικτών, περιμένουμε πως το Odyssey θα αποτελέσει ένα εκ των κορυφαίων Assassin’s Creed παιχνιδιών όλων των εποχών. Έχουμε επίσης, πολύ δυνατά σχέδια για το επιπρόσθετο περιεχόμενο του Assassin’s Creed Odyssey, όπου θα κρατήσει τους παίκτες να εξερευνήσουν τον όμορφο και συναρπαστικό κόσμο του παιχνιδιού για πολύ καιρό ακόμη”.

Το Assassin’s Creed Odyssey κυκλοφορεί ήδη για PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας Review πατώντας εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.