Το πρόγραμμα της Ε3 2018

639

Aκόμη μία Ε3 βρίσκεται προ των πυλών!

Ο λόγος για την Ε3 2018, η οποία θα αποτελέσει την 24η Electronic Entertainment Expo. Πολλές εταιρίες και παιχνίδια θα βρεθούν για ακόμη μία χρονιά στην μεγαλύτερη gaming γιορτή του κόσμου, με πολλές εκπλήξεις.

Παρακάτω ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των εταιριών που θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις τύπου. Θα βρείτε τόσο τις εταιρίες, μερικά λόγια για το τι περιμένουμε καθώς και ώρες με links, όπου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε Live τις συνεντεύξεις.

-Σάββατο, 9 Ιουνίου – Ώρα 21:00 (ώρα Κύπρου)

EA PLAY

Η Electronic Arts τα τελευταία χρόνια απέχει από την Ε3 μιας και πραγματοποιεί το δικό της show, το οποίο ονομάζει ΕΑ Play. Έτσι και φέτος, το ΕΑ Play θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την επίσημη έναρξη της Ε3.

Φέτος από την ΕΑ περιμένουμε, περισσότερες λεπτομέρειες από το Battlefield V, παιχνίδια όπως FIFA 19, NFL 19, NBA Live 19 και φυσικά πολύ περισσότερο υλικό για το μεγάλο project της BioWare το Anthem. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν και εκπλήξεις. Δείτε το EA Play Live:

-Κυριακή, 10 Ιουνίου – Ώρα 23:00 (ώρα Κύπρου)

ΜΙCROSOFT

Η Microsoft και αυτή πιστή στο ραντεβού της θα βρεθεί και φέτος στην Ε3, πραγματοποιώντας σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την μεγαλύτερη παρουσίαση που έχει κάνει ποτέ σε Ε3.

Όσον αφορά τους τίτλους, δεν έχουμε πάρα πολλά στοιχεία. Σίγουρα περιμένουμε να δούμε τι γίνεται με το Crackdown 3, ίσως κάποιο νέο Forza και νέα IPs. Ίσως δούμε και το νέο project της Remedy. Όλα αυτά όμως είναι εικασίες. Λίγο υπομονή και θα μάθουμε σύντομα!

-Δευτέρα, 11 Ιουνίου – Ώρα 4:30 (ώρα Κύπρου)

BETHESDA

Η Bethesda στην κλασσική της ώρα, μιας και εμφανίζεται πάντα ξημερώματα (σύμφωνα με την δικιά μας ώρα) έχει να μας δείξει αρκετά πράγματα και φέτος! Αρχικά περιμένουμε gameplay πλάνα και περισσότερο υλικό από τα ήδη ανακοινωμένα RAGE 2 και Fallout 76.

Από εκεί και πέρα δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο για κάποιον άλλον τίτλο, αλλά η Bethesda πάντα μας εκπλήσσει στις συνεντεύξεις τύπου της και σίγουρα κρατά άσσους στο μανίκι της.

-Δευτέρα, 11 Ιουνίου – Ώρα 6:00 (ώρα Κύπρου)

DEVOLVER DIGITAL

Η Devolver Digital, για πρώτη φορά θα πραγματοποιήσει την δικιά της συνέντευξη τύπου στην Ε3. Το τι θα μας δείξει το indie studio είναι άγνωστο πάντως περιμένουμε πως και πως την συνέντευξή τους.

-Δευτέρα, 11 Ιουνίου – Ώρα 20:00 (ώρα Κύπρου)

SQUARE ENIX

Για πρώτη φορά και η Square Enix στον χορό των συνεντεύξεων τύπου! Η εταιρία αναμένεται μας δείξει gameplay πλάνα από το πολυαναμενόμενο Shadow of the Tomb Raider, ίσως νέα από το στρατόπεδο του Final Fantasy και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!

-Δευτέρα, 11 Ιουνίου – Ώρα 23:00 (ώρα Κύπρου)

UBISOFT

Πιστή η Γαλλική εταιρία στο ραντεβού της, φέτος φαίνεται πως θα έχει πολύ υλικό να μας δείξει. Αρχικά να πούμε, πως έχει επιβεβαιωθεί ότι θα υπάρξει υλικό από το The Division 2, Beyond Good & Evil 2 όπως επίσης και περισσότερες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο Assassin’s Creed Odyssey το οποίο θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα!

Λόγος γίνεται και για την αποκάλυψη του νέου Splinter Cell καθώς και νέου IP! Πολύ το υλικό από την Ubisoft όπου περιμένουμε πως και πως την συνέντευξη τύπου της.

-Τρίτη, 12 Ιουνίου – Ώρα 1:00 (ώρα Κύπρου)

PC GAMING SHOW

Το PC Gaming Show, επιστρέφει για ακόμη μία φορά! Σε αυτό θα δούμε όλα τα νέα που αφορούν αποκλειστικούς τίτλους του PC, καθώς και νέα hardware προϊόντα.

-Τρίτη, 12 Ιουνίου – Ώρα 4:00 (ώρα Κύπρου)

SONY

Βαρύ το πρόγραμμα και της Sony μιας και οι τίτλοι που αναμένεται να δούμε είναι πολλοί και καλοί. The Last of Us II, Death Strading, Days Gone, Ghost of Tsushima, είναι λίγοι από τους πολλούς τίτλους που θα μας δείξει η Sony.

Kαι σίγουρα, έχει πολύ περισσότερα μας δείξει!!!

-Τρίτη, 12 Ιουνίου – Ώρα 19:00 (ώρα Κύπρου)

NINTENDO

Και η Nintendo προφανώς δεν θα έλλειπε από την Ε3 και φέτος! Υλικό από τον κόσμο του Super Mario και σίγουρα περισσότερα από το Metroid 4 είναι πράγματα τα οποία η Nintendo ενδέχεται να δείξει. Φήμες κάνουν λόγο και για νέα Pokemon παιχνίδια σε Switch, αλλά περιμένουμε και επίσημα!

Αυτές είναι οι εταιρίες που θα πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις τύπου αλλά συνολικά θα υπάρξουν πολλοί περισσότερο τίτλοι (βλέπε Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077) στην έκθεση.

Η ομάδα του CyprusGamer θα είναι εκεί και θα καλύπτει όλη την ειδησεογραφία από την μεγαλύτερη gaming γιορτή του πλανήτη!

Καλή απόλαυση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.