Το επόμενο Call of Duty θα λαμβάνει χώρα στην εποχή που ζούμε… ή μήπως όχι; (ΦΗΜΕΣ)

497

Φυσικά είναι πάρα πολύ νωρίς να γνωρίζουμε μία τέτοια λεπτομέρεια, αλλά ίσως έχουμε τις πρώτες ενδείξεις για να υποστηρίξουμε μία τέτοια άποψη.

Η Sledgehammer Games, δημιουργός του ομάδα του Call of Duty: Advanced Warfare, δημοσίευσε μέσω Twitter μία φωτογραφία για να ευχηθεί με τον τρόπο της την έλευση του νέου έτους. Στην φωτογραφία που θα δείτε και εσείς παρακάτω, μπορούμε να αντικρίσουμε ένα Μ1911, το οποίο κατασκευάστηκε το 1911. Σίγουρα αυτό δεν μας παραπέμπει στην εποχή μας. Αυτό όμως που ίσως να σημαίνει κάτι, είναι ένα σχετικό video που δόθηκε πάλι μέσω Twitter από την εταιρίας, και το οποίο δείχνει μία αντίστροφη μέτρηση να σταματά στο 2017. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει και απολύτως τίποτα αλλά από την άλλη μπορεί να σημαίνει και πολλά. Η μήπως η παρουσία ενός M1911, σημαίνει τον γυρισμό του franchise στις ρίζες του, σε έναν ενδεχόμένως Α’ ή Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως ακριβώς έκανε και το Battlefield 1;

Ας θυμηθούμε την περίπτωση του Call of Duty: Infinite Warfare, όταν η ίδια η Infinity Ward, είχε ευχηθεί για το 2016, με την παρακάτω φωτογραφία, αποκαλύπτωντας στην ουσία την εποχή και το πλαίσιο που θα διαδραματίζεται το Infinite Warfare.

Λέτε λοιπόν να δούμε το Call of Duty: Modern Warfare 4 ή κάποια νέα σειρά στο franchise;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.